Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čokoládovna - Trenkwalder

Príspevok v téme: Čokoládovna - Trenkwalder
BA

ahojte, kamoška ma vola do BA cez trenkwalder, je možnosť práce v čokoládovni za paásom, je to práca na dve smeny - doobedná a poobedná, pričom su to na 90percent čo mi operator povedal, 12 hodinovk, čiže príklad, od 6.00 do 18.00 a od 12.00 do 24.00

na hodinu v čistom 3.15eura. náklady na cestu tam si hradim ja, a ubytko je zadarmo.

čo si o tom myslíte,??mate s tým niekto skusenosti??? dakujem

fialôčka

ahoj, ja som sice nepracovala v cokoladovni v Ba, ale v inom meste ..bola to sice len brigada na leto a jesen popri vyske ..ale ako mala som dost .. este tam kde sa tie čokolady balili sa to dalo, ale ked ma hodili do dielne, kde sa davali na taky pas a ukladali, tak to sa nedalo stihat, boli sme sice dve a nove, ale ako cisty horor, ale to ta nechcem odradzat ..a tie zamestnankyne, fuu, masaker, zavistlive stare ropuchy, vadilo im, ze mame rovnaky plat ako oni a to sme sa nadreli, kedze nam davali robit v podstate ich pracu a ese sme po smene museli aj vsetko umyvat .. nic sa im nepacilo, za vsetko buzerovali, mne stale nadavali za nechty, kamoske za to, ze bola namalovana .. a vzdy si nieco nasli, aby si na nas vyplnili volu ... v tej novej dielni sme vydrzali 2 dni a odisli sme odtial . neznesitelne nieco .. k tym cokoladkam ..jest sme tam mohli kolko sme chceli, domov sa uz nedalo odniest, lebo na vratnici kontrolovali, ale poviem ti, aj ked som vonala ako cokoladka, tak som ju aspon rok nemohla citit a ani jest :-))

xxxxxxxxxxxx

ja som tam pracovala, no tak su pozicie kde sa nenamakas ako ked sa na linku vykladaju cokolady, alebo davat na paletu ci z palety cokolady. Ale su tie horsie roboty ako je to balenie kde ti zapnu linku a to ti v rychlosti hadze cokoladky a tebe ruky len lietaju raz spadne na krivo cokolada a uz ti nevychadza balenie a kazdy na teba huci ze cokolady padaju na zem vvrrrr! lebo ked nezachytis tym padom pada a uz raz ked meskas uz to proste nestihas tato robota je nevdacna ale mas tam plno pozicii mozno ta daju uplne inde.

ja som mala hrozne kolegyne havne tie tlste starsie co tam uz robia roky nadavaju na teba, kricia ked sa ti nieco nepodari, ohovaraju... ale to tiez zalezi od pracoviska a ono sa to tam asi aj meni stale.

je pravda ze tam zeny tie cokolady zrali stale zato aj tak vyzeraju...

vonia cela budova aj okolie krasne po cokolade tak sa ani necudujem

ja osobne som akurat drzala dietu nedala som si ani kusok, ale ani som tam dlho nevydrzala pre kolektiv a pre tu pracu ktora mne nesadla. Taktiez nam nepreplacali listky do prace a to urobilo dost trebalo tusim aj prestupovat dost daleko sme byvali.

ale skus, za to nic nedas.. este sa na mieste zucastnite vysetrenia trva to strasne dlho a vela ludi ani nezamestnaju a posielaju ich domov ked maju krcove zily, kozne problemy atd...

a vela ludi aj odislo lebo na mieste sa zistilo ze hodinova mzda nieje taka aku nam ju vykreslili v agenture tusim to bola nocna mzda alebo mzda v hrubom uz si nevspominam

Ontário

Vieš ako to je s prácou teraz. Môj názor je, že choď, skús to, uvidíš, veď do 3 mesiacoch môžeš dať výpoveď bez udania dôvodu.