Zdravím. Mám 18 rokov ale žiadne fúzy. Teda mám pár chĺpkov pod nosom, ale na brade alebo po bokoch nemám vôbec nič. :-(
Neviete kedy mi to začne rásť? Kedy to začalo rásť vám? Vážne by som chcel mať strnisko, pretože sú podľa mňa muži so strniskom krajší.
Neviete ako to môžem urýchliť?
Určite sa môjmu problému vysmievate a hovoríte si že môžem byť rád že nemám starosti s holením ale mňa to ozaj trápi. Poraďte prosím.
Kedy mi už konečne začnú rást fúzy?
philips otec ma práve že dosť fúzov.
Tomi, závisí to od toho, kedy ich mal tvoj otec. Ale ver, že fúzy nie sú nič, čo by v tvojom veku malo zmysel. Na začiatku sú úplne jemné a budeš v nich vyzerať ako debil...
Ahojte mám 14 rokov ale stále nemám ani žiadne náznaky po fúzikoch,kamaráti sa mi stále smejú preto že vôbec nemam fúzoky a oni už majú aspoň náznaky.Prosím poradte čo stým.Hanbím sa to spítať rodičov strašne prsím čo stým.Dakujem
na co ti je preboha v 18tich strnisko? sorry ale si este dieta! s fuzmi ci bez
Kamarat, ja som mal od 13tich take debilne fuzy, že som s nimi vyzeral jak totalny idiot. Začal som si holiť celý face, aj keď som inde nemal fúzy a teraz mám 19 a fuzy po celom ksichte jak starý pán :D
Každopádne, dôveryhodné strinsko som mal už asi o rok. Takže vyskúšaj holiť, aj keď nerastú. Ja som to využíval na to, že mi ako soplavemu bez problemov predavali tabak a chlast :)
ako mozes porovnavat holenie noh uz zien a holenie tvare u chlapa? 99% chlapov co poznam chce mat poriadne strnisko na tvari, ja tak isto...
ach jaaaj chlapce, dakuj genom ze mas pokoj od toho :)) ja som sice zena, ale bradu na chlapoch nemusim, ked uz tak nejake rovnomerne strnisko, ale to je zase neprijemne na dotyk, plus tie vyrazky ktore sa popri holeni robia, ziaden lahodny pohlad :)) ked som bola male decko tak som si chcela holit nohy a nevedela som sa dockat kedy uz budem moct, teraz mam na to nervy kazdych par dni sa s tym karat a teba caka to iste, neboj budes si zelat aby si mal pokoj od holenia :))
To sú gény.S tím moc veľké veci nenarobíš.Mne rástli už od 14 a nebaví ma to sa holiť každý 3 deň čo mávam vyrážky.
Tento problém ma ešte stále trápi, budem rád za dalšie vaše rady alebo skusenosti...
kkkk52: to vieš z vlastnej skúsenosti? to napadlo myslíš že to pomôže?