Ahojte, chcem začať s dukanovou diétou, tak ma napadlo, nebudeme sa vzájomne podporovať a písať si sem svoje úspechy? chcem začať prvú fázu v piatok - 20.4. :)
Dukanova diéta od 20.4.-pridáš sa?
proste som dodrziavala na den 20g sacharidov aby som bola v ketoze /vtedy sa vraj chudne z tukov a nie zo svalov/ tieto vsetky bezsacharidove diety su prisposobene od atkinsona...
ponozka a aku dietu si ty drzala?
fotogina ja som nedrzala tuto dukanovu ale inu a tam sa moze...orchidejka sa ma pytala co som jedavala tak som sem napisala..
tak baby, aký je váš 1. deň? moj trošku namáhavý, nakoľko neni som zvyknutá ete, ale nemienim sa vzdať!:)
syr nie je povolený,iba nízkotučný pierko a na bryndzu zabudnite :D
predtým,ako sa do toho dáte,niečo si pozisťujte....je to jednostranná diéta,bielkovinová,veľký nápor na obličky!!! srdciari,diabetici a ľudia s oslabenými obličkami nech radšej hneď zabudnú.Najlepšia diéta je táto:neprežierať sa,vylúčiť tuky,cukry,múku...a cvičiť.
tak je pravda ze mam velku nadvahu asi 20kg tak m ozno aj preto to ide tak rychlo, aj ked mam spomaleny organizmu co som stale zacinala s dietami par dni a potom som prestavala a zase zacinala.
co sa receptov tyka tak najradsej mam asi zapekanu misku. To som do asi pol litrovej misky sklenenej naukladala syr, kuracie masko na kocky nakrajane /to som si urobila osobitne na panvicke osolene, okorenene s korenim na kurca, cesnakom/ na to zase syr, dalej predvarenu zeleninku /brokolicu, karfiol/,na to zase syr, zase masko a syr na vrch dala som to do rury zapiect najprv nech sa ten syr rzopusti a potom som zapla ventylacku nech chyti z hora taku korku. To bola taka porcia ze som nevladala a asi najviac mi to chutilo. rybky tiez len take nakorenene s cesnakom ugrilovane alebo v alobale, masko zapecene so sunkou a syrom, zelenina zapecena syrom, plnena cukina s tvarohovou plnkou, hovazdy gulas ci skor perkelt s petrzlenom, kalerabom... zajtra si planujem urobit pljeskavcu videla som v telke pomlela kuracie masko pridala nastruhany petrzlen a mrkvicku, koreniny neviem z hlavy celkom recept ale z toho sa urobia placky a vypekas a mozes tie placky aj naplnit tvarohovou plnkou alebo bryndzovou da sa toho navymyslat dost aby sa ti jedlo neprejedlo ale treba na to cas a co je este hlavne je to draha dieta
wau to si dobra, gratulujem ti. mozem vediet ze z akej povodnej vahy si zacala chudnut?
a nerozpises tak viac co si zvykla jedavat bo nemam ziadnu inspiraciu..dakujeeem :)
s tou skolou ta maximalne chapem, mna tiez caka teraz dost tazky zapocet vo stvrtok a mam problem sa ucit ked mam energiu, a hlavne vydrzat to, nie este ked budu chybat sacharidy. ty uz koncis? mna to caka o rok. co studujes?
cukry chybaju koli energii, boli velmi hlava/to po tyzdni prejde/, citis sa akobysi mala o koliesko menej, niekedy ta chyti taka nalada ze okolie sa z teba smeje ze co taras :) ale inak chut na jedlo prejde teda aspon mna presla, ze nemam velmi chute na ine jedla, ja vobec nemam chut na sladke ani na take veci co som predtym jedla. Ale koli uceniu ja si uz musim zaradit viacej sacharidov lebo mi to vobec nepali a koncim skolu. ja mam k dnesnemu dnu dole 6te kilo a drzim asi 9 ci 10ty den z toho som jeden den preflakala lebo som bola na disco a pila som alkohol a praavdaze ma za nim chytila zravka a dala som si hranolky :)takze preto pisem kludne jedzte zeleninu uz v prvej faze budete chudnut aj tak
je to fakt takto mozne porusit? lebo tiez mam pocit ze nestkutocne budu chybat sacharidy. vsak ked sa na to pozriest, to budeme priblizne dva tyzdne jest len to iste - uz vidm vsetky tie moje prehresky
tusim to mozes jest az na udrziavacke ked schudnes tolko kilo co mas napriklad 10 tak udrziavacku mas 100 dni... ale niesom si ista uz som o tom velmi davno citala. tusim prva faza bola cisto maso druha faza bolo striedanie cisto maso a maso zelenina a tretia faza bola udrziavacka. Ved si hod do googla a najdi si to. Ja len z vlastnej skusenosti pisem ze vam budu chybat cukry a nebudete vladat nic robit kludne si davajte uz v prvej fazy zeleninu a v druhej ked tak ovocie aj tak budete rychlo chudnut.