Je 13 sex.partneriek vela?

Blondula

wreck....mas uplnu pravdu !!!
ja zase poznam pripad,kde je chlap zenaty a ma tolko mileniek,ze keby som jeho zena,tak si hned robim komplexne vysetrenie od pohlavnych chorob po uplne banalne veci !!! a skarady je jak pes !!!! :D z takychto chlapov sa mi dviha zaludok :-(

Anaya

Podľa mňa je to veľmi veľa a takúto info od partnera by som veľmi dlho prehrýzala a neviem, či by som ju vôbec prehrýzla.
Toto som však ja :-). A v dnešnom svete, kde sa sexuje halva-nehlava krížo-krážom, asi moc neobstojí takýto názor. ;-)
Mám 30 a mám druhého partnera a dúfam, že aj posledného a vôbec nemám pocit, že by som bola o niečo ukrátená ;-)

wreck

fiha, 'moderne' mlade roznozky. ahojte. :) tak podme na to...

este som nemal 34 a rovnaky som bol aj ked som mal 18. viem ze je neprijemne to citat, ale ta korelacia medzi osobnostnymi crtami a sexualnym spravanim tam je. jednorazove 'vztahy' su v poriadku len z pohladu toho, koho osobnost k takemu spravaniu predurcuje. nikdy ich nebude preferovat ten, kto ide vo veciach do hlbky. tam nastupuju veci ako partnerska intimita a sexualny sulad. tie nemaju sancu sa rozvinut, mozno ani vobec zacat, pri jednorazovkach. a kto ich zazil, tak vie, ze sa im sex na jednu noc, akokolvek skvely, nemoze nikdy vyrovnat.

wiwienka sama pise, ze sa nedokaze zmierit s tym poctom. preco asi? podla mna jej mozog automaticky analyzuje opisane spravanie partnera a podvedome jej nasepkava, ze v tomto partnerovi nenachadza charakteristiky, ktore by v nom rada videla. navonok sa to potom prejavi ako deklarovana neschopnost zmierit sa s jeho minulostou. co ak su to intuitivne reakcie jej tela? tie je dobre nepodcenovat aj v obchodnych vztahoch, nieto este v partnerskych. wiwienkin mozog jej tym podla mna dava najavo, ze hlada nieco ine.

a velmi zaujimave sa mi zda, ze sa tu este nikdy neobjavil prispevok typu 'trapi ma, ze som partnerova prva'. zato temy ako tato tu uz boli neraz. preco je to tak?

mal som moznost mat sex na jednu noc. uz sme vedla seba a na sebe lezali. ale nebolo to ani zdaleka take, ake viem ze to byt moze. uvedomil som si, ze toto nehladam. tak nakoniec sex nebol, ale ak by som nastojil a dobre ju pripravil, tak by sa dala zlomit.

prosim neberte to ako utok na vas - roznozky. je to len poukazanie na to, ze osobnost cloveka sa odraza v jeho sexualnom spravani a ze intuitivne reakcie nasho tela nam chcu napovedat, ake partnerovo spravanie (a aj to minule) vyhodnocujeme ako pritazlive pre nas.

wiwienka toto spravanie intuitivne vyhodnocuje ako pre nu nevhodne. ja som v tomto ten isty osobnostny typ, takze s nou mozem len suhlasit.

lulu22

Ja som sa raz smiala na mojej známej, ktorá má 33rokov, ja mám 24r. a sme mali nejakú takúto tému, že koľko sme mali sex.partnerov. Ona povedala, my to o nej vieme, že nejako cez 20. Ja som povedala, že 6 a ona hneď-že taká mladá a toľko?? Pozrela som na ňu s tým, že - ale ja som nemala 11ročný vzťah :D:D:D takže potom sa uvedomila, že mi povedala hlposť.a zamyslela sa nad sebou troošku. fakt len trošku :D
Počet ti nemusel udať správny, možno sám nevie :)) nerieš to, je to minulosť..a ked neklame, že použil kondon pri tých jednorazovkách, tka to je potom ok. snád :)

Blondula

niektori chlapi a aj zeny mali oooovela viac partnerov a su tu :D nie je presne urcene cislo,kolko by mal mat clovek partnerov,ale vzdy tvrdim,ze pokym sa clovek chrani,nech ich ma aj 1000 :DDD ale mne to vzdy trosku vadi ak zistim,ze priatel uz ma nieco "odzite" :D

morena

wiwienka, no hlavne si myslim, ze to nie je vec, ktoru by si mala riesit. stalo sa to predsa predtym, ako ste spolu boli, tak co? dolezite je, aky je teraz, ked je s tebou. a vobec, ak zacal zit sexualne napr. v 17-tich rokoch, tak to vychadza menej ako dve zeny za rok, a to teda pri mladom chalanovi urcite nie je vela.
wreck : a to podla teba ma clovek mat len seriozne vztahy? je normalne, ze obcas mas len sexualny vztah, aj jednorazovy a vobec to neznamena, ze nikdy nemozes mat vazny vztah. Je predsa lepsie si toho zazit zamlada, ako potom vystrajat po 30-ke.

wreck

wiwienka, spravne cislo tu neexistuje, ale vzhladom na nase konciny, ano, je to neumerne vela. v nasich koncinach (cr/sr) je vraj priemer za obe pohlavia okolo 5-7 partnerov.

obaval by som sa jeho moznej vztahovej nestalosti, ktora mi z toho vyplyva, moznej neschopnosti nadviazat hlboky citovy vztah, sklonu k vztahovej povrchnosti a tiez nedostatku zodpovednosti. toto vsetko sa moze prejavovat aj tymto sposobom, lebo v sexualnom spravani cloveka sa odrazaju niektore jeho osobnostne crty.

mat v 25-ke 13 partneriek a este k tomu aj ako vztahy na jednu noc... nemozem si pomoct, mna by to odradilo, ak si predstavim, ze som zena. ak by bola situacia opacna, taku devu by som nechcel. myslel by som myslel na to, ze som len dalsie cislo. :(