ahojte. Chcela by som radu ohladom mojho problemu. Mam 20 rokov a pol roka chodim s chlapcom.Lenze problem je v tom,ze je ziarlivy a ma rozne vyplody fantazie a okrem toho ma psychicky vydiera a manipuluje mnou.Je to asi takto.Od kedy som s nim s nikym inym som vonku nebola,pretoze ak by sa dozvedel ze som s inym chlapom bola trebars len na pivko,tak ma nazve stetkou.A nazval ma tak uz ,a to len preto,ze som si pisala s inym chlapcom na internete.Ziarli dokonca aj ked idem vonku s kamaratkou.Okrem toho robi to,ze ma nuti aby som mu prehnane prejavovala lasku.Stale mu mam hovorit ze ho lubim,ze je moj milacik,zlatko,pokladik a ked mu poviem ze to jednoducho nieje moj styl,taketo sladke recicky tak mi zacne hovorit ze ho nelubim a ze ho nechcem. Potom vo mne vzbudzuje pocit viny.Nikdy mi neveri kde som.Ked sa vecer rozideme a ja idem domov,tak mi vola a pyta sa ze kde som a neveri mi ked poviem ze doma. Na dalsi den sa ma pyta ze s kym som sla po tom,co som od neho odisla. A odpoved mi neveri.Stale ma nuti aby som sa mu ospravedlnovala a vysvetlovala mu kde som co robim, a on ma stale neake vyplody fantazie ze kde a s kym ho podvadzam ale ja som mu VERNA.Teraz cakam babatko.Boli sme velmi stastni ked sme to zistili.On zacal tvrdo pracovat ale v inom meste pretoze nasiel lepsiu pracu.Teraz si len piseme cez internet a stale sa ma pyta preco ho nepodporujem,neprejavujem mu lasku,preco som odmerana,preco som unavena,ci som bola s niekym inym von atd...stale vo mne vzbudzuje pocit viny.Ale aj on sa vie ospravedlnit.Hlavne vtedy,ked mu poviem ze mam dost a ze je koniec. Vtedy sa zacne ospravedlnovat a snazi sa byt mily. .... Chcem vediet vas nazor.Hlavne tych,co maju skusenosti. Co s takym chlapom??
žiarlivy priatel - pozor ?!
Ahoj,
tvoj chlap trpi tazkou paranojou a je zakomplexovany.
Moja rada: okamzite ho nechaj.
Takyto clovek sa nikdy nezmeni a tebe + tvojmu dietatu bude do konca robit zo zivota peklo.
Vaz si prosim samu seba.
madala,a presne takeho mám doma,tak velmi dobre viem,čo mám robiť.
madala-staraj sa o seba ok??s tebou sa nebavím.
to máš pravdu.A prečo sa normálne neporozprávate??povedz mu na rovinu,že ak toto bude robiť takto to dalej nepôjde,že chceš pekný vzťah,a nech porozmýšla,lewbo váš vzťah zabíja.
Nathalia08, keby si mala aspon sajnu o tom, co je to chorobne ziarlivy muz, tak by si nemohla splodit takyto blud.
nathalia ,ja mu prejavujem dost lasky.Ked pil a mal rano abstak utekala som a doniesla mu vino.Vsetko som robila pre nho vtedy,aj teraz.Ja som mala priatela ktory mi za cely vztah nepovedal ze ma lubi,ale bol to taky uzasny chlap a ten vztah bol perfektny,a viem velmi dobre ze vo vztahu ide aj o nieco ine ako o SLOVA.
možno si taká pre neho krásna,že sa bojí že o teba príde,tak chce stále vediet kde si.Ved sa nerozčuluj,a daj mu vediet čo robiš,aj ty mu sem tam zavolaj,nech vidí,že sa oňho zaujímaš.
tak mu povedz,čo chce počut a hotovo,takto to rob dlhšie,a možno budeš mat pokoj.Možno mu naozaj venuješ malo citov,či nežností,alebo nejak málo si ho všímaš-možno nie.Tak bud milá,možno to pomôže,ak ho ľúbiš.