Dobre tak teda chcela by som schudnut. Som clovek co papka vela sacharidov a z ktorych nenormalne priberam. Tak som sa rozhodla ze sacharidy vyciarknem. Precitala som si vela o atkinsonovej diete a tychto bezsacharidovych. Poznam teda rizika. Je pravda ze pri tejto diete idu prec len tuky a svaly nie? Ja kazde rano bicyklujem, na iny sport si momentalne s mojou vahou netrufam, teda uz par dni sa stravujem hlavne kuracim masom, rybami, syrom, tvarohom, jogurtom, zeleninou /hlavne listova, uhorka, brokolica, karfiol/ dodrzujem zasadu do 20g sacharidov. Nejem slaninu, mast,klobasy, salamu ako si vela ludi mysli ze atkinsonova je hlavne o tom :) Jem tak 5ty den ubytok mam 3kg co bude asi len zatial voda neviem. Kupila som si pruzky uz druhy den som bola v ketoze. Teda moja otazka znie ci takato strava, pravdaze neskor by som pridavala sacharidy postupne /viacej zeleniny a ovocia/, a to bicyklovanie/40min/ bude stacit aby som o svaliky neprisla? Kedze pri vsetkych dietach idu hlavne svaliky prec. mam velmi vela tukovych zasob cela som rozlingana. Ma to teda nejaku sancu na uspech? niekde zacat musim ...
atkinson, ketoza
Pozri na eskimakov, ti maju prirodzenu "atkinsovu" dietu a maju celkom slusne svalstvo.