Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

atkinson, ketoza

Príspevok v téme: atkinson, ketoza
ponozka

Dobre tak teda chcela by som schudnut. Som clovek co papka vela sacharidov a z ktorych nenormalne priberam. Tak som sa rozhodla ze sacharidy vyciarknem. Precitala som si vela o atkinsonovej diete a tychto bezsacharidovych. Poznam teda rizika. Je pravda ze pri tejto diete idu prec len tuky a svaly nie? Ja kazde rano bicyklujem, na iny sport si momentalne s mojou vahou netrufam, teda uz par dni sa stravujem hlavne kuracim masom, rybami, syrom, tvarohom, jogurtom, zeleninou /hlavne listova, uhorka, brokolica, karfiol/ dodrzujem zasadu do 20g sacharidov. Nejem slaninu, mast,klobasy, salamu ako si vela ludi mysli ze atkinsonova je hlavne o tom :) Jem tak 5ty den ubytok mam 3kg co bude asi len zatial voda neviem. Kupila som si pruzky uz druhy den som bola v ketoze. Teda moja otazka znie ci takato strava, pravdaze neskor by som pridavala sacharidy postupne /viacej zeleniny a ovocia/, a to bicyklovanie/40min/ bude stacit aby som o svaliky neprisla? Kedze pri vsetkych dietach idu hlavne svaliky prec. mam velmi vela tukovych zasob cela som rozlingana. Ma to teda nejaku sancu na uspech? niekde zacat musim ...