Co znamena sen o vypadnutych zuboch?

Súvisiaci obsah

0vecka

mne sa tiez snivalo o vypadavajucich zuboch asi tak 10 rokov vzdy to bolo dost zive a neprijemne ale teraz to nejako preslo a uz som taky sen nemal minimalne rok... vzdy to zacalo stolickami a postupne vypadli vsetky....

alenka_maxova

mne sa cele detstvo snivalo o tom, ako mi vypadava predny zub. Vsetci naokolo mi vraveli, ze to je velmi zle znamenie...Ano, bolo...akurat tak zle znamenie toho, ze mam v tom prednom zube skryty kaz, ktory mi narobil v dospelosti taku "sarapatu", ze teraz ma caka vymena toho zubu. A toto nebol jediny pripad, kedy sa mi snivalo nieco ohladom mojho tela a nasledne sa ukazalo, ze sen mi akoby chcel naznacit, ze s tou castou tela nieco nie je v pohode...

vsevedka

madala, vacsina snarov uvadza, ze mince vidiet je stastie, takze dufam, ze to stastie naozaj budes mat, specialny vyklad pre zbieranie minci v snaroch nie je

vidiet male strieborne mince je vraj protivenstvo, naopak velke strieborne je zase velke stastie, niektore snare uvadzaju stastie vidiet mnince strieborne a zlate

mince medene znamenaju zbytocnu namahu a tuzbu stat sa bohatym

tak si vyber co sa ti hodi a co chces, ja ti prajem veľa stastia

opica

nehladaj v tom nic hlbsieho...

mne sa to velakrat snivalo, a nik nezomrel, klop klop, ziadne neprijemnosti, nic...nema to ziaden vplyv

madala

Prosim vas, co to znamena, ked sa mi snivalo, ze v zime pred Vianocami z mokreho chodnika zbieram male mince-1 a 2-centovky, obcas sa pritrafila aj 10-centovka, dokonca aj 1-eurovka. Spolu som nazbierala plnu hrst, bolo toho cca za 4 eura. Boli to mince, ktore vypadli ludom, ktori tade chodili a nezohli sa po ne a nechali ich tam.

orchidejka

vypadnute zuby to je vacsinou smrt niekoho blizkeho. mne sa minule snivalo ze mi sami od seba zacali zuby vypadavat a o par dni zomrel starkin brat. lenze to sme uz ocakavali..
ale ako tu uz niekto napisal, nepredbiehaj udalostiam,lebo psychike das zabrat.. sny nemusia nic znamenat..

xxxxxxxxxxxx

mne ked sa to stale sniva so zubami tak niekto umrie, ale vacsinou vzdialeny pribuzny ci sa dopocujem o niekom kto zomrel.

alebo ochoriem.

ja40

Vypadnutie zubov povazovali v minulosti za nieco zle,no nemusi to byt vzdy tak.
Zalezi aj kolko zubov ti vypadlo a ci ti vypadli same,alebo si si ich vytrhala ty alebo niekto iny, Dalsia vec je ta,ako si sa pri tom citila a ci si tie zuby videla,ci boli ciste,alebo zakrvavene atd...