Bola som z neho unesená. Vždy vedel všetko tak logicky vysvetliť, mal úžasný rozhľad, bol inteligentný...prvé mesiace veľmi pozorný, vždy ma niečím prekvapil, nezabudol mi zavolať, napísať správu. Krása...a potom som začala cítiť, že ma potrebuje, moju energiu, pocit, že som tu stále pre neho, že vždy počkám na neho. Až kým som nezistila, že sa začínam cítiť unavená, že akákoľvek moja požiadavka je moj problem, akykolvek moj problem je len moj, ze ak nesrsim energiou a nemam usmev na tvari, tak si nezasluzim jeho pozornost, ze ked urobi chybu, ani ju neolutuje a ide krasne dalej, ze v strede rozhovoru odboci od temy alebo sa tvari, akoby nepocuval. Ze mi vycita, ako ho nepodporujem, ze sa rozhovory zmenili na vycitky, obvinovania, kritizovanie. Ze z jeho ust slovo prepac, dakujem nebolo nikdy pocut. Ze som zacala mat pocit, akoby nic nebolo dobre. Akakolvek jeho chyba presla bez ospravedlnenia a akakolvek moja bola potrestana, alebo pomstena niecim. Kazdu moju chybu mi vratil, kazda jeho bola nejako nevysvetlena, alebo vina na mne...a milovala som ho.
Milovala som manipulatora
Ale takíto partneri si nehľadajú silnejšie partnerky, ten výraz sa mi aj tak veľmi nepozdáva, skôr by som povedala, že si hľadajú zraniteľnejšie ženy, citlivejšie. Ktoré vedia aj ustúpiť pre kľud, ale tiež čo je veľa, to je moc...pri ktorých by necítili ,,nadvládu,, by ani neboli...treba sa vedieť dohodnúť, ale niekedy to akosi nejde.
VdaKA a velka za pridanie článku :-) Môj ex bol typom manipulátira, ale psychického, našťastie ruku na mna nestiahol. Zopakujem jeho oblubenu vetu: "Vidíš, čo si spôsobila"?Alebo on urobil chybu a chcel, aby som sa ospravedlnila, čo ja som nebola ochotná a tak mi dával prednášky. ATD blabla bla...Podla môjho názoru sa človek správa ako manipulátor preto, lebo si to môže dovoliť. Ak by stretol robvnakého partnera, alebo ešte silnejšieho, hned by sklopil usi.
Honor,
no dobre a ako ta teda manipuloval? Lebo z toho co si napisala, vobec nie je jasne, ci je manipulator. Prenasal ta z jedneho miesta na druhe? Rozumies slovu manipulator?
Nestane sa mi to ešte raz...môžu sa zmeniť takíto ľudia?
Takíto chlapi potrebujú asi ženu, ktorá bude so všetkým súhlasiť, nebude ako partnerka, ale ako doplnok, ktorý si položí tam, kam chce...ja neviem, či je to syndrom jedináčika, ale určite detstvo alebo nieco získané sa na ňom poznačilo, pretože nie je ten človek zlý, ale má zvláštne sklony vo vzťahu. Akoby to vzťah ani nebol.
Zolka uz si s nim nadobro rozidena? Vies teraz povedat ako by si reagovala,keby sa ti to stalo este raz?
Nie su tieto typy povacsinou jedinacikovia?
Vemeno, určite to nebolo kvôli imidžu. Ja si nehľadám partnera len preto, aby som nebola pred okolím ohováraná. Ja chcem byť s niekym preto, aby som mala niekoho s kým mi je dobre, mohla s ním zdielať moje záujmy, môj život, moje starosti a radosti..aby som sa mala o koho oprieť ;). Nuž natrafila som na nie moc vhodnú osobu, preto to tak dopadlo ;)
biela mačka, bol to lev...
Vemeno, asi máš tiež nejakú zlú skúsenosť, ale neviem, či tvoj príspevok patrí do tejto témy. Tvoja asi bola narcistická a ak si ju ty neposielal na plastiku, tak asi mala ona problém...na oko, pre image ja nechcem partnera. Preto neskáčem zo vzťahu do vzťahu. Skús rozvinúť svoju tému nejako a svoj problém. Ahoj