Kratky sex

Príspevok v téme: Kratky sex
MikiBOB

Ahojte,
mam dlhodoby vztah, a stale ma trapi jedna vec. Vzdy ked sa s partnerkou milujeme, je to velmi kratke. asi tak 1-2min, lebo sa skoro spravim. Sex praktizujeme len tak 2x do mesiaca niekedy ani to nie, pretoze nie je miesto nato a obaja sme vysokoskolaci a kazdy studujeme inde, takze ostava nam len vikend. povacsinou praktizujeme ine sexualne veci(oral a pod), lebo tie sa daju robit aj ked niekto doma je. Chcel by som sa spytat, ze ci mate nejake skusenosti aj vy s tymto a ako sa da oddialit vyvrcholenie?...takto si ten sex ani jeden z nas poriadne neuzije
Dakujem za rady.

alenka_maxova

nechcem ti brat tvoj nazor...ved mozno to tak v tvojom pripade funguje. Ale vies kolko raz za tyzden ja spavam s priatelom? Kedze sme od seba 220 km, vidime sa len cez vikendy a spavame spolu raz, mozno dvakrat za ten vikend a nase milovanie byva velmi dlhe...

MikiBOB

Tak ja si osobne myslim, ze ked by sme spolu castejsie spavali(2-3 tyzdenne), tak by to prislo samo, zeby ten sex bol aj dlhsi, predsa 1-2x za mesiac je malo.

alenka_maxova

tiez nesuhlasim, zeby bolo nieco zvaratene na tom, ze muzi chcu dlhsi sex a ulahodit tym partnerke. Praveze je malo chalanov, ktori sa vobec o partnerku zaujimaju. Zvycajne pocuvam len reci o tom, ake je to vsetko prilis kratke. Ano, co pise Anjelik, moze byt. Ale vo vztahu, ktory je na trosku inej urovni. Tiez mi niekedy staci 5 minutove milovanie s partnerom bez mojho orgazmu a niekedy sa obaja nevieme nabazit ani po hodine. Ale pokial oboch partnerov trapi, ze je milovanie kratke, potom nie je nic zvratene na tom, ze to chcu zmenit :)
Ja by som ti poradila to, co mi povedal moj priatel. Naozaj niekedy vydrzi velmi dlho a povedal, ze je to len a len v jeho hlave. Ma to uz tak natrenovane, ze sa prosto neurobi minimalne do 20 minut. A pritom ani nadbytocne nemasturbuje...Prosto sa to da riadit hlavou. Ale chce to trening

Milan..

Anjelik, to nie je zvratena predstava muzov cim dlhsie tym lepsie. Prave tam ide o to aby si uzila aj zena. Muz sa dokaze urobit dost rychlo a mnohe zeny sa nato uz stazovali. Pri tantrickom sexe sa dokazu milovat aj hodiny. Urcite by o tom vedel svoje povedat Adam Krt. Ono pri krazkej vydzri moze byt problem so zuzenou predkozkou, ale da sa vydrz trenovat aj roznymi cvikmi a ze vraj aj metodou jelquing.

MikiBOB

No mne nejde o to busit do nej 2hodiny alebo co, proste ja by som ju chcel uspokojit aj takto, nielen oralne alebo rukou. nech si uzijeme ten sex poriadne.

anjelik

Miki, asi by som sa na tvojom mieste až tak netrápila, či je to rýchlo alebo pomaly...muži majú tak nejak zvrátenú predstavu, že čím dlhšie, tým lepšie. Ale ak je tvoja priateľka spokojná, čo riešiš?? :o)) A je veľa spôsobov, trebárs aj ďalší sex, keď si vydýchneš...to už budeš menej nadržaný..:o) Alebo..vieš, stačí odkloniť pozornosť od toho čo robíš..staré dobré počítanie ovečiek :oP Čím budete spolu dlhšie a nie iba cez víkendy, tak uvidíš, že to pôjde aj dlhšie. No a pokiaľ ja viem, aj orál je sex..a pre veľa žien môže byť rovnako príjemný ako samotný sex ;o)

J111

Ano, presne si to pochopil s tymi cislami. Ak jej robis oral, tak sa ani necudujem, ze jej sex uz nechyba, lebo oral vzrusuje ovela viaC:D

MikiBOB

No ja masturbujem celkom casto hlavne cez tyzden ked nie sme spolu, ale predsa sex je sex, a ked ide clovek nato po skoro mesiaci, tak je cely nateseny a aj nadrzany. No ona vravi ze si to uziva, a pod a ze jej to neprekaza ked je to take kratke. Ja sa ju snazim potom vzdy dorobit, i ked nie je to uz ono :/ ked ale praktizujeme oral napr. tak sa jej to velmi paci a chvali si. Mam pocit ze ju to viacej bavi ako samotny sex, z coho ja nemam dobry pocit