Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Všetci nezamestnaný:-)

Príspevok v téme: Všetci nezamestnaný:-)
bebedobreran

Ahojte všetci, ktorí márne hladáte prácu. Je to hrozné, len tak nič nerobiť. A navyše byť bez penazí:-(

Zaujímalo by ma, ako vy riešite momentálnu pauzu v prítoku penazí:D
A ešte viac to, ako trávite svoj volný čas, ked nemáte žiadnu prácu. Máte nejaké koníčky, čo rozvíjate?? Alebo sa učíte cudzí jazyk??

Alebo Vám len tak od rána do večera beží telka a vy kukáte do blba??

Velmi by ma okrem iných zaujímali aj názory absolventov, tak do 25 rokov.
Kedže hovorím aj za seba, pretože sama som tri roky po škole.. a práce stále nikde.
Dakujem:-)

dobra vila

bebedobrerano, v tom mas pravdu, v Kaufe chcu studentov :(, a navyse, nedavno som stretla svoju znamu, ktora je veduca v Kaufe v mojom meste a vravela, ze kedysi musel studentov tahat a prosit, aby sli k nim robit, a teraz?? Idu sa potrhat o pracu tam, maju stale plno...no vidis :(.
Kolko mas rokov? A inac, ja studujem na VS, ale pre mna osobne to neznamena nic, iba jeden kus papiera, ktory dostanem, ak to dostanem...zalezi aj aky smer si vyberies, a hlavne si ho vyber skor denne, lebo externe z teba stiahnu kazdy peniaz... dnesna doba je velmi tazka, bohuzial

bebedobreran

oplatí sa tá výška podla vas?? zahlásila som sa a pravdepodobne pojdem..ako študent mám aspon vačšiu šancu na brigadu..ale aspon do toho septembra si potrebujem niečo zarobiť a nikde nič..ešte aj do kauflandu si nabrali študentov a na nezamestnaných serú!

ASI..nejdem zase vraveť, kedže neviem presne, ale čo som počula a čo viem, kedže som tam chcela brigadovať..povedali mi, že len študentov....

bebedobreran

dobra vila - na zmluvu som pracovala mesiac:-))) doprosovala som sa po telefone a tak to aj vyzeralo...
ptm som mala taku dlhšiu brigadu,. ptm nič, a teraz prednedavnom mi zase jedna rigada skončila a teraz zase nič a SURNE potrebujem momentálne love...a na zahraničie nemám ani vstupný kapital pretože z tých malých príjmov z brigád mi akorat vyjde na bežné výdavky..a to ani nepočítam kebyže sa chcem obliekať...

dobra vila

bebedobrerano, ty si tri roky po skole a za tie tri roky si nepracovala na zmluvu? Ked si 3 roky po skole (dennom?) asi si mlada...toto nepochopim, mlady clovek, tri roky bez prace a iba sedis a tolerujes? Kebyze si starsia, so zavazkami a rodinou, pochopim...preco nieco neskusis v inej krajine? Oprobuj, vsak sa ti mozno postasti, aspon skus, fandim ti.
Ja ak si nenajdem pracu, do troch mesiacov som odtialto fuč.

Lulu2011

bebekeksík no tak ti poviem, ze to je na depku taka robota, lebo sa doprosujes, ponukas a ked si zamerana na taky tovar o ktory nie je vysoky zaujem je to tazke...plus ziadny plat ani minimalka a nabehas sa ako kon, preto je takych inzeratov ako maku, nikto to nechce robit

bebedobreran

Lulu2011 - mna tiež toto lákalo, vela som toho nasla po škole, plus ešte finančný poradcovia...nemám rada taký druh práce, ale rozmýšlam už úplne bez penazi z nudze, či sa to oplatí, už nad tým proste rozmýšlam...takže asi nie, čo???

Lulu2011

tazko je nezamestnanemu, ja som vzala z nudze pracu, kde nemam ani cent kým nieco nepredam, kedze ide o drahe produkty, jendoduche to nebude a mam len 10% z predaja, neviem, ci to pojde, zatial som za 2 týždne nezarobila ani cent ako obchodna zastupkyna

lost

a to sa bojis, ze by si to auto rozbil, ak chces havarijnu?

ja som zasadne proti havarijnym, ale tiez mam :D :( lebo dnes nikdy nevies, aky imbecil ti nabura auto a zdrhne.. (osobny detektiv tiez nieco stoji, a kyselina -
rozumej: odpratanie zvysku tiel nie je dnes lacna zalezitost, hlavne ked ma novycas amaterskych reporterov uplne vsade..) cize este raz, nabura auto a zdrhne, tak ma clovek po aute aj ked nic neurobil, to je dost BLBÉ...

ale kupil by som si starsie BMW, taky 5liter so spotrebou 30L/100km a nech preplacaju benzin :D

bebedobreran

určite záleží od mzdy. Zase na zderstvo si drat vlastne auto bez poistky neoplatí.
a prečo auto oni neposkytnu???