Prosím Vás, nemá niekto túto pesničku? nedá sa nikde nájsť v normálnej verzii. Chcela by som hlavne slová, pretože akordy a noty si viem urobiť aj sama.. No tie slová, čo sú na internete sú od veci, upravené. Pamätám si, že keď som bola menšia, často to hrávali v pozdravoch jubilantom na rádiu regina... pomôže mi niekto? ďakujem pekne :)
Vďačiť ti chcem, mama
Táto pieseň sa mi páči.A verte mi že je pekná na medzinárodný deň matiek.Ja toto zaspievam mamke mojej.A toto poviem aj učiteľke keď budeme vystupovať tak či by sme nemohli zaspievať aj túto nádhernú pieseň.
takuto verziu som myslela :)
www.youtube.com
nevadii :)...nasla som ju na youtube..ja som ju na svadbe pocula od dievcenskeho zboru a bolo to strasne dojemne a krasne :) tam to spieva chlap ale slova su tie iste..tak snad ti to pomoze :)
www.youtube.com
spievat zacina cca od 2 minuty
Joj, prepáč, som si nechtiac dala tvoj nick :/
Sima, asi presne tú myslím čo ty :) NEvieš mi napísať slová? :)
ahoj..ja poznam jednu pesnicku...vdacit ti chcem mama...ale to je svadobna pesnicka taka dakovna pre mamu, otca...oboch rodicov..za vychovu, lasku a podobne...ale asi potom nemyslis tuto
-vt- nie, nepoznam ho :) na tu stranku mi raz dal niekto odkaz, tak odtial o nej viem...
flegma: na tú stránku iskra.sk si natrafila len pri hľadaní toho textu piesne? Či ani nie? Adminom tej stránky je istý "duurko", ktorého osobne poznám. Aj Ty?
Milá flegma... toto všetko som už videla. Asi by som tu nezakladala fórum, keby som si to dokázala sama nájsť. Všetky slová na nete - aj tieto sú upravené, nie originálne. Ale ďakujem aspoň za reakciu.
tak zrejme ti to vyhladavanie cez google nejde...
www.iskra.sk