Tak schválne nechcem a nebudem písať o koho ide, ale včera som sa kvalitne vytočil. Po tom ako som v našom mestečku bol na vyšetrenie a zdalo sa mi nedostatočné, tak som sa vybral do KE a odišiel som nasratý.
Najpr. problém
Bolesť a napätie v semenníkoch, z prechladnutia, následne problémy s erekciou a pichľavá bolesť pri močení a samozrejme k tomu aj probl. s prostatou.
Doktor ma akurat chytil za vajcia a nechal ma vyčúrať a spraviť test v moči na krv a to bolo všetko..
,, To vás prejde, ste mladý, ale ak máte prob. s erekciou, môžem vám predpísať Viagru´´
Nech sa nikto nehnevá na mna, ale mám kamoša, ktorý toto tiež podcenil a jedneho dna močil krv a o týžden bol bez jedneho semenníka a chodil na chemoterapie, lebo mal rakovinu a to má 27 rokov...
Chceli by zvyšovanie platov, ale prístup k pacientovi absolútne žiadny.
Ziadna otázka či som mal uraz, čo ma boli, ako ma boli, od čoho si myslim, alebo nejaké testy iné a viem že viac testov sa dá spraviť. Nasraný som odcházdal z KE a to som si myslel, že ked ma ten doktor vycapene reklamy kade tade tak za niečo stojí ale pri všetkej úcte - bod mrazu...