Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Urologia KE - prístup lekára (nekonkretizujem)

Príspevok v téme: Urologia KE - prístup lekára (nekonkretizujem)
Fero M.

Tak schválne nechcem a nebudem písať o koho ide, ale včera som sa kvalitne vytočil. Po tom ako som v našom mestečku bol na vyšetrenie a zdalo sa mi nedostatočné, tak som sa vybral do KE a odišiel som nasratý.

Najpr. problém
Bolesť a napätie v semenníkoch, z prechladnutia, následne problémy s erekciou a pichľavá bolesť pri močení a samozrejme k tomu aj probl. s prostatou.

Doktor ma akurat chytil za vajcia a nechal ma vyčúrať a spraviť test v moči na krv a to bolo všetko..
,, To vás prejde, ste mladý, ale ak máte prob. s erekciou, môžem vám predpísať Viagru´´
Nech sa nikto nehnevá na mna, ale mám kamoša, ktorý toto tiež podcenil a jedneho dna močil krv a o týžden bol bez jedneho semenníka a chodil na chemoterapie, lebo mal rakovinu a to má 27 rokov...

Chceli by zvyšovanie platov, ale prístup k pacientovi absolútne žiadny.
Ziadna otázka či som mal uraz, čo ma boli, ako ma boli, od čoho si myslim, alebo nejaké testy iné a viem že viac testov sa dá spraviť. Nasraný som odcházdal z KE a to som si myslel, že ked ma ten doktor vycapene reklamy kade tade tak za niečo stojí ale pri všetkej úcte - bod mrazu...

Fero M.

Nie ani prostatu nič a to som sa tešil :DD , ale nie srandu si robim :) Netešil :P
No nechápal som, ja som sa pýtal a on ma odbíjal, a to som mal zaplatiť ešte za prednostné vyšetrenie ale zjavne na to zabudli a kedže aký výkon taká pláca, tak ja som im to na záver nepripomenul... Ešte im za to dať 7eur, tak akože...

No pôjdem ešte niekam lebo to nie je sranda naozaj...
Nie on mi nepredpísal absolútne nič až na moje naliehanie mam ist vraj na odber krvi ešte v štvrtok, ale pôjdem k niekomu inému a nech mi tam spravia komplet vyšetrenie. V našom meste mi robili moč, ultrazvuk, prostatu, mirkobiologiu a nič nezistili ale nie je všetko tak ako má byť, ved to viem sám že nie...
NO keby si videl to vyšetrenie semenníkov, tak to bolo asi tak ako ked dáš panne do ruky vajcia...

No aj keby mal 100 pacientov denne, tak musí robiť vyšetrenie tak ako sa má, vo ambulancii sme boli 2ja a v čakarni jeden človek, tak si myslím, že nemal čo riešiť uponáhlane..
Ja viem, že sme všetci len ľudia, ale takto si robia meno, lebo isto ho odporučať nikomu nebudem zo svojho okolia..

Skúsim tu univerzitnu hádam sa niečo porieši a nevybachne tam hned na mna s viagrov a že ma to prejde...

Giuseppe

Zdravim, trebalo to riesit priamo na mieste ked si bol v ordinacii. Nepises ci ti predpisal aj nejake ine lieky. Ono tu ti asi tazko niekto pomoze. Ak ti lekar palpacne vysetril semenniky, asi tam nic patologicke nenahmatal a preto ti nerobil ziadne dalsie vysetrenie. Sam pises, ze to mas z prechladnutia. Rakovina semennika sa prejavuje nebolestivim zvacsenim, co ty nemas. Nemas asi ani krv v moci.
Ak mas tazkosti navstiv ambulancie v Univerzitnej nemocnici, v starej aj v novej nemocnici je urologická ambulancia. Ono aj lekar je len clovek, mal by byt zodpovedny, no vo vseobecnosti je urologov malo a je dost mozne, ze ak ma denne vela pacientov, odraza sa to na kvalite jeho prace.

malaanka

to ťa ľutujem,mal si isť radšej za štátnym ako za súkromným.
Takýto prístup je naozaj nezodpovedný.A to si sa nechal odbiť?Veď si sa mal na všetko povypytovať a aj povedať,že máš obavy.Ani prostatu ti nevyšetril?Skús ešte iného urológa,nie všetci v KE sú takí.