ahojte, neviete, kde by sa toto dalo zrealizovať? Som fyzická osoba a od zamestnávateľa dostávam gastrolístky v hodnote 3,60€, už mám nejaké ušetrené a viac by mi bodli peniaze ako lístky..
Som BA a okolie :)
Ak by ste vedeli, ozvite sa prosím. Ďakujem krásne za všetky rady :*
Výmena stravných lístkov za peniažky
lost dostavaš predsa vyplatu ten "luxus" a dostavaš stravne listky "granule".
Suhlasim s tebou je to nespravodlive ale taky je system.
O koľko by bolo lepšie keby si miesto stravnych listkov dostal radšej tie peniaze a sam ich zužitkoval a zvažil či to daš všetko na stravu ale asi s tym veľa neurobíme.
nj, ved preto ked by uz som bol nuteny nieco s tym robit, kupil by som tovar a ten by som vymenil na Barta..
nie som pravnik, nepoznam zakony, ale hadam sa ten zakaz nejak obist da :)
lebo ak je listok nieco svate, napr:
za listok si mozes kupit len jedlo, ktore zje majitel listku.
tak je to ako keby "granule na pridel" tj. niekto ti nasype granule, ktore musis jest, ine nesmies, lebo ine je "luxus" a nepotrebujes ine k zivotu a Fico ti to zdani luxusnou danou..
je to obchodovanie s ceninami vyhľadajte si to na nete.
Lost nejde tu už o produkty ktore zakupiš ale o tu prvotnu časť - listok.
a udelovat si milionove odmeny nie je trestne? ked nie su peniaze pre sestricky?
pche :D
avsak toto trestne byt nemoze:
kamos mi kupi za svoje listky Milku cokoladu, a ja ju odkupim, pretoze sa mi paci, len ta co ma moj kamarat, lebo som napr gay a tak mu dam cash.
ci ani nemoze predat svoju listkami nadobudnutu cokoladu ? ;)
co to potom bude nelegalne a neopravnene podnikanie? :D
adukai
je trestne si robit so svojim majetkom co sa mi zachce? :)
nechcu mi este prikazat ze ktorou rukou a kolko "platkov" toaletaku mam pouzit na tu-ktoru sracku? :)
nech idu do pekla..
ved nech ti to zameni KTOKOLVEK kto chodi na nakup, nie je jedno ci platim hotovostou alebo nejakym listkom? pekne 1ku1 .. nemoze byt problem :)
je to trestné len pre info
Mne zamieňala kamoška v reštike
http:// -odkaz odstránený- Stravne-listky--Gastrolistky.php
bez medzier, ale to len na priklad dala som do bazosa vyhladat "stravne listky"
-odkaz odstránený- na bazosi je takych inzeratov dost , ale nemyslim si ze ti niekto da 100% ceny
noo veď ony sa nedajú vymeniť .. len teda u niekoho.. ale hej, skúsim poprosiť niekoho známeho :) ďakujem za rady :)