Uhryzol (mozno aj uskrabil, ale skôr uhryzol) ma pes. Ockovany nebol, ale zdrziava sa prevazne v izbe, sem tam vonku priviazany. Ranu nemam hlboku, krv sice netiekla, ale objavila sa. je to len taky maly akoby skrabanec. Trochu to este boli. Ako treba postupovat v takomto pripade? Hoci je rana len taka mala, k lekarovi by som aj isiel, ale obavam sa, ze lekar posle toho psa na vysetrenie besnoty. V tom by bol asi problem (doprava + financie). Je mozne, ze ked je rana len taka mala, ze mi da lekar mozno len nejaku injekciu a dalej sa to nebude riesit? Mate s tym niekto skusenosti?
Uhryznutie psom
Môžeš povedať, že nevieš, aký pes to bol, proste došiel, uhryzol, odišiel :D Znie to divne, ale keď im nechceš robiť problémy... Ale aj tak, nebola to ich chyba? Nie je ten pes očividne agresívny a oni na to kašlú, alebo niečo podobné??
No praveze problem je v tom, ze to nebol moj pes a nechcem si zbytocne narobit problemy s tou rodinou, keby museli chodit po vysetreniach. bude sa ma lekar pytat na toho psa? resp. mozem odmietnut povedat, co za pes to bol?
Hej, stalo sa mi toto isté a lekár mi len čosi pichol, to bolo strašne dávno... Pritom to bol cudzí pes, ja malé decko, možno by sa patrilo zistiť, či nemá besnotu, ale to nikoho netrápilo :D Skoč k tomu lekárovi, nikdy nevieš.