Operácia škúlenia

fiona33

Ahoj werony a klarika, ja som teraz 2 tyzdne po operacii v Neovizii ak mate otazky pomozem :) Nela, ak si este nebola, ja som v Neovizii neplatila nic ;)

werony

ahojte, ste už niekto po operácii nastaviteľnými stehmi, ak ano prosím kontaktujte ma. Chcem ísť na operáciu no mám obavy, rada by som sa s Vami poradila.

klarika10

AHOJ

CHCEM TI NAPISAT ,ZE JA UZ 14ROKOV NOSIM OKULIARE, TERAZ MAM 18 A VELMI MA TO TRAPI LEBO BEZ NICH SA VIDIM KRAJSIE... PROSIM TA NEMAS POKEC ALEBO NIECO??? KDE BY SME SI MOHLI POPISAT VIAC? CHCELA BY SOM IST AJ JA NA OPERACIU MOZNO POCKAM PAR ROKOV A POJDEM DO ZAHRANICIA KED ZAROBIM PENIAZE A TAM SA POJDEM OPEROVAT ....ZATIAL LEN UVAZUJEM ,ALE MNE ODPISAL OD NEOVIZIA.SK PAN DOKTOR, ZE ZAKROK NIEJE 100%TNY, CIZE AKO TI PISU, MOZE SA TO AJ NEDAJBOZE ZHORSIT... BOLA BY SOM RADA AK BY SI MI POSLALA EMAIL ALEBO NIECO TAKE,NAPISALA BY SOM TI TOHO VIAC

fazula gula

moja sestra bola operovana normalne od ocneho mala papier a sla do nemocnice na operaciu a nic sme neplatili...

Nela41

Práveže mňa vždy doktor upozorňuje na to že to môže byť ešte horšie a do inej strany. To dvojité videnie sa vyšetruje tým že sa znecitlivené oko dá do pozície ako by sa malo dať pri operácií a tak sa vlastne zistí či hrozí.. Ale čo sa týka pozície očko sa pri operácií dá do nejakej pozície vlastne len podľa výpočtov a ak to poprplajú škúlim zas no a hrozí to škúlenie do inej strany čo by ma už asi úplne zničilo..

Nela41

Lenže keby náhodou nedopadla dobre tak ja neviem čo by som robila, je to veľmi riskantné keď výsledok budú vidieť všetci :((

jaskynka

nelka, každá operácia môže zhoršiť stav, rovnako tá ktorá je preplácaná poisťovňou ako aj tá, ktorú si zaplatíš. Ber to z pozitívnejšej stránky, je vždy väčšia šanca, že operácia dopadne dobre, ako že sa nepodarí.
verím, že sa ti podarí splniť si sen, držím silno prsty ;-)

Nela41

jaskynka: To si rada pozriem, nevidela som to :)

Popravde, ja by som vyskúšala čokoľvek, čo by mi konečne pomohlo. Ľudia si ani nevedia predstaviť ako to ničí ľudí zvnútra keď trpia za niečo za čo nemôžu a prakticky sa s tým nedá nič robiť. Keď som mala asi 3-4 roky operoval ma Izák v BB a pomohlo mi to veľmi, očká som mala úplne v kútiku a teraz je to ako tak - no stále to podľa mňa veľmi vidno.
No a je tam pri normálnej operácií samozrejme riziko, že to bude ešte horšie a to by som už skutočne neprežila.. Ja tak moc všade hľadám niečo čo by mi pomohlo