Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Obsesívno-kompulzívna porucha

Príspevok v téme: Obsesívno-kompulzívna porucha
michaela77

Zdravím..mám 17 rokov a obsesie.Zda sa mi, že to všetko začalo odvtedy,čo mám tých 17.Bola som aj u psychologičky,ale tá to vyriešila len liekmi,ktoré som oriadne ani neužívala a už vobec neužívam,lebo som sa po nich cítila uplne zle.Už mi lezú na nervy všetky tie moje myšlienky,ktoré sa mi samé vtierajú do mysle.Ja nechcem na to myslieť,ale to stále dookola a dookola.Najhoršie sú asi tie samovražedné a vražedné.Ja by som nikdy nespáchala samovraždu (život si veľmi cením),ale tie parazitické myšlienky to nechcú pochopiť.A tie vražedné,no tak neviem či som nejaký sociopat alebo čo,ale keby môžem hned by som zabila zopár ludí a vlastne čo najbolestivejšie,vždy sa tak pousmejem a potom hned strhnem lebo si uvedomím že mi šibe.Mávam aj chvíle ked si predstavujem imaginárne dievča-kamarátku (dala som jej aj eno Zoja) a s tou sa rozprávam..Bože ja som asi psychopatka.. :/

michaela77

Viem,že s liekmi by to asi šlo,ale mám si zdravie ničiť ešte viac? stále ma bolela hlava,točila s ami,bolo mi zle,vracala som..našťastie ja som hlasy ešte nikdy nepočula,ani si to neviem predstaviť,len tak dáke hlasy..niekedy mám normálne zo seba strach

J111

Ty mas myslienky, ja pocujem obcas hlasy. Je to velmi neprijemne, clovek zacne o sebe pochybovat. Ak ti predpisali lieky, tak si ich mala brat. Ako sa chces z toho dostat? Ja som zazil jeden cas aj obsesie, bol to totalny horor. Tak ti drzim palce, aby to rychlo preslo.