Podviedol ma, priznal sa k tomu a chce to snou skoncit, vraj miluje len mna ale potrebuje par dni cas. Sposobil mi taku neuveritelnu bolest ze nemam chut ani zit. chce sa ku mne vratit ale ja neviem ci mu budem moct este verit. Pomozte mi nejako hocijako lebo uz nevladzem...
podviedol mae
asi ta tak velmi nemiluje ked ta podviedol.clovek co naozaj miluje toto nikdy neurobi lebo nema potrebu si vrznut inde ked miluje teba.a ako ho ty mozes milovat to uz vobec nechapem.keby som na tvojom mieste tak z minuty na minutu by veskere moje city k nemu ochladli a skoncil by u mna.chlap ktory raz dokaze podviest podvedie znova.
myslim ze dnes uz malo kto viem kedy povedat MILUJEM TA,v akej chvili..malo kto vie odhadnut kedy to je naozaj spravne povedat a malokto aj vie co to slovo naozaj znamena.nejake milujem ta pocas trtkacky mozem osrat.pokial to neni naozaj uprimne tak taky clovek nema u mna sancu.
rob ako myslis,je to na tebe ale uprimne som ti sem napisala co si o tom myslim a ver mi ze s absolutnou presnostou ti viem povedat ze ta podvedie znova.a ze toto uz neni vztah.toto uz je len zvyk ktoreho sa nechces zbavit.
Nevera sa neodpusta.Co ste sa zblaznili? Ja by som nezniesla sa s nim uz nikdy milovat, ved bol v inej zenskej, dievca, spamataj sa.Pro jedno kviti slunce nesviti, ten kto podvedie si nezasluzi odpustenie.Sama som podviedla a toho dotycneho som nechala, lebo som si uvedomila, ze som bola strasna suka a nezasluzim si ho.Zasluzis si niekoho, kto ta bude milovat a na rukach nosit a nie obrabat cudzie stetky pri prvom probleme vo vztahu.Problemy sa riesia komunikaciou, nie sme zvierata.Keby mal charakter, necha ta odist.Prepac, ze ti to pisem tak tvrdo, ale niektore veci sa neodpustaju.Znici ti to zivot a zbytocne stratis roky trapenim sa namiesto toho, aby si bola stastna s niekym inym.
moj ocino podviedol maminu... na nete si nasiel nejaku ani neviem ako ju mam nazvat ...bolo to pred dvoma rokmi...mamina mu odpustila, zo zaciatku sa furt hadali ,este aj teraz zvyknu mat stavy ale uz je to ovela lepsie... teraz uz len velmi malo kedy.. praveze sa mi zda ze maju aj lepsi vztah (klop,klop,klop :P )..nevere sa da odpustit ale z pamati ju ani cas nevyzenie :P
Kazda nevera ma svoju pricinu, tak by bolo dobre porozpravat sa aj o tom. Ze preco sa to cele nakoniec stalo. A musi ti to povedat on, ze co ho k tomu viedlo, ci to bolo len raz alebo ci ti s nou bol neverny nejaky cas. Ak len raz, da sa to nazvat preslapom (aj ked je to dost kruty preslap). Ale ak ti bol neverny nejaky cas, s konkretnou osobou, urcite bude nieco ine na pricine a bez jej odstranenia to len tak neodoznie. Ale ako pisali predomnou, nezabudnes na to nikdy, ci sa rozidete, ci zostanete spolu. rozhodnutie zjavne nechal na tebe, tak si aj ty nechaj nejaky cas, ze ako dalej
emma18, cas ti da odpoved, neries to za horuca. ja som to napriklad nedokazal ani po rokoch, hoci sa snazila ako vedela. svojim sposobom ma to prenasleduje dodnes a urobilo mi to zo zivota trosku. nikdy predtym by som neveril co vsetko je mozne.
mozno sa u teba dostavi pocit, ze pre teba stratil vynimocnost, akesi svoje vysostne chlapske postavenie v tvojich ociach. mozno budes mat pocit, ze je ako vacsina, ze takych mozes mat na kazdy prst desiatich. a mozno sa cez to dokazes preniest a budes zase stastna. odpoved ti da cas, len to moze trvat aj roky.
ja si myslim, ze akokolvek silnym lepidlom zlepis rozbitu porcelanovu vazicku, uz to nikdy nebude ta ista. :( a tych nasich par rokov zivota je prilis kratkych na to, aby sme ich stravili lepenim rozbitych vaziciek a snazili sa tvarit, ze ved su vlastne ako nove.
sme spolu 3,5 roka, ja ho milujem a asi mu dokazem odpustit ale uz to nebude ono nikdyyyyyy
ja si myslim ze da.. zalezi ako dlho ste boli spolu, co k sebe citite, preco to spravil... a ci si ochotna odpustit.. ak nie, tak nie.. ak ano, tak myslim, ze dovera bude urcite narusena isty cas... rozhodni sa teda spravne
Da sa vobec nevera odpustit?