Svokra aj ona nenavidi mna a teraz sa tam mam odstahovat aj s detmi.je to strasna osoba vlastne dcery snou nevydrzia ani tyzden.a slovnik ma horsi ako drevorubac.Neviem co mam robit.
Nenavidim ju a musim ist knej byvat!
Obraciam sa Vám s veľkou prosbou, či by bol niekto ochotný ohlásiť sa mi na mailovú adresa, potrebovala by som objasnenie ohľadne tvrdých drog. Jedná sa o môjho veľmi dobrého známeho.
Prostredie plné nenávisti a vulgarizmov nie je vhodné pre deti, jedine že chceš aby z nich vyrástli také isté osoby. Čokolády by som separaciu, len aby deti vyrastali v laskyplnom a pozitívnom prostredí. A nechápem ako sa všetci môžete nenávidieť, chyba bude aj v tebe. Tiež má svokra neznasala a ja ju, vyriešilo sa to tým že si našla priateľa a prestala byť upata na syna.
co skaces...ani sa necudujem, ze mate vztahy v rodine take ake su, podla tvojich reakcii...
namiesto vdacnosti, tvoj muz neznasa tvojich rodicov, ty jeho, nie ste obaja plni nenavisti?
ci v duchu, vsetci su blazni iba ja som lietadlo?
mali by ste byt vdacni a nie nadavat...
Boze ty si mudra!Nezobrali sme sa predsa vcera.Sme spolu par rokov.A manzel zarabal dobre aj sme si byvali v podnajme.Deti mame este male takze ja nepracujem.Bohuzial teraz ma ale taku pracu ze mu platia takmer kazdy druhy mesiac .Tak akotom hovno vies tak nekomentuj
no nemate na najom, naco ste sa brali, potom? hadam obaja zarabate, ci nie?
ci to ste doteraz parazitovali na jednych rodicoch , potom idete na druhych??
ja som v tomto tvrda, ale nemam rada pijavice, ktorym situacia vyhovuje ale navonok budu horekovat hore dole...
najdite si pracu a na podnajom sa najde ucite...nemusite si prenajat hned 3 izbovy byt, staci vam garsonka..
Preco musim llebo nemame nato aby sme isli byvat do podnajmu.a nechcem rozbit rodinu.teraz sme u mojich rodicov ale to je to iste muz neznasa ich a oni jeho preto chce odist.svokra je diabol od nej sa pomoci nedockam .neviem ci mam rozbit rodinu a ostat doma kde mi pomahaju alebo ist tam do pekla kde su same nadavky a vulgarne vyjadrovanie na dennom poriadku.
Preco musis?
jasne, urcite kazdy sniva o byvani so svokrou
musis len zomriet..ako sa ludovo hovori...
neznasas ju uz teraz, vedz, ze ked s nou budes byvat bude to horsie a horsie...
takze nestahovat, najst si nieco vlastne