Rakovina alebo pankreatida

Príspevok v téme: Rakovina alebo pankreatida
lew1s

Dobry den,

Mame diagnistikovali pred dvomi tyzdnami vraj rakovinu pankreasu a mozno uz aj metastazi na plucach.

Asi 3 posledne dni sa jej uz tazko dycha. Je unavena ked prejde zo spalne do obyvacky. Dnes ju premiestnili do Bratislavy. Zajtra ma operaciu. Idu je zobrat vzorku a zistit co jej vlastne je.

Ako tak citam tak mozno nema rakovinu ale pankreatidu. Lebo vsetky naznaky vyzeraju na pankreatidu. Ale ze by sa tak doktory pomylili? Slovenske zdravotnictvo... takze neni sa comu divit.

pred dvomi tyzdnami sme jej nasadili alkalicku stravu, sodu bikrabonu a tak dalej. Len teraz ako tak citam na pankreatidu musi sa drzat hladovka na detoxikaciu tela. Alebo strava vnutrozilne.

Dakujem za nazory
Michal

lew1s

tu je alternativna liecba tej doktorky. Ja som nasiel aj na Balatone co robia alternativnu indicku AYURVEDU (najstarsiu medicinu na svete) aj ti cakaju na vysledok vzorky. takze uz zajtra zacne dychat a bude dobre :)
alternamedica(bodka)sk

lew1s

sasanka111 - tam som uz pisal minuly tyzden. -odkaz odstránený- . Tu pracuje. Dnes mi odpisali dlhy mail. podporili. dakujem inak

sasanka111

albertova sa vola luba, je to psychologicka. zaobera sa alternativnou liecbou. ma nejake alternativne centrum v bratislave. viac o nej neviem. ale podla toho sa urcite da najst. vlastne - najdes si ju aj tu na tomto fore, raz som tu od nej citala nejaky clanok o neplodnosti. tu vlavo hore je vyhladavac, daj si ju tam a urcite ti to vyhodu prave ju.

ohlalala

lew1s
- Urcite ano ! Obcas ma napada otazka preco stale ti najlepsi ludia? :-( .. ale dokazu to :-) !! Daj potom vediet, drzim palce,vela vela stastia , A zdravia!!

lew1s

ohlalala - dakujem ti. ja verim strasne silno a aj ona je silna a veri aj ked je v umelom spanku. vela ludi na nu mysli lebo je strasne dobry clovek. tie myslienky sa vratia spat a vsetko bude dobre.

ohlalala

lew1s - nech je to hocico , drzim strasne palce . Verim,ze to bude dobre, ak budes verit aj ty a mama, tak to tak urcite dopadne :-) Tiez som sa s rakovinou stretla v rodine, Dokazete to !

sasanka111

na albertovu si najdes kontakt na internete. hod do vyhladavaca jej meno a urcite ta to hodi na jej stranku. tam niekde bude na nu kontakt.

lew1s

napriklad neil armstrong. a dalsi. staci hladat na internete. ja som uz prehladal cely a viem ze to nie je nemozne!

neviem co si stale negativna. nemusis si na mne riesit svoj komplex