Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Udrel ma ...

Príspevok v téme: Udrel ma ...
mischa12

ahojte mam otazku,chodim s priatelom teda ja uz neviem ci sa to da tak nazvat vyse 11 mesiacov,vcera sme mali hadku,on neustale prehrava vsetky peniaze na internetovych strankach,slubil mi ze tentokrat tam neha nejake peniaze kedze su sviatky nech mame ci jest,samozrejme v noci som sa zobudila na to ze tie posledne peniaze prehral,na zaklade toho som zacala na nho kricat lebo uz som to nervami neuniesla,a slahla som ovladac od televizoru do steny,on po mne vystartoval a taku mi vrazil ze som nebola schopna sa postavit na vlastne nohy ,uplne ma ignoruje a chova sa ku mne jak k handre a pritom dnes ma odprosoval ze uz to nikdy neurobi mam mu odpustit alebo nie prosim poradte mi ja uz neviem nic,neustale ma uraza,nadava mi do tlstych schudla som sedem kil od stresu v ociach mam uplny smutok a neni dna co by som sa nestresovala kvoli tomu co budeme jest,neustale klame ,opovrhuje somnou a ked mu poviem ze s nim koncim tak na mna stekne ze potrebujem spavat s druhymi chlapmi pritom som poctive dievca len na zaciatku som mu povedala ze som bola v minulosti na potrate a neustale mi to vyhadzuje ze som spina boze som tak neskutocne smutna a bez zivota :(

mischa12

mozno som za debila ale potrebovala som to niekde povedat,aspon takto lebo je to tazke nemat sa s kym ani poriadne porozpravat a to je tak ked kukas cez ruzove okuliare potom takto dopadnes dakujem vam

mischa12

no parada ,sweden som ,to bolo zlyhanie nervov proste lebo vsetko prehraje na tipsporte ci co to je lebo furt veri ze vyhraje a neni co zrat potom

pasazierka

ano, tomu sa hovori laska...
Kazdy si je sam strojcom svojho osudu. Mozes sa nechat otlkat nadalej, ked "mas strach", az ta raz prizabije, alebo zabije. Alebo si mozes zobrat pas, kupit letenku, alebo listok na autobus(neviem, kde zijes) a vratit sa domov slobodna.
Je to tvoj zivot, tvoja volba, tvoja zodpovednost. Nikto iny to za teba urobit nemoze.

winki

výhovorky práve strach prinúti človeka robiť rozhodnutia, čo mu zachránia život. Nieste spolu ani rok a už s ním žiješ v zahraničí. A kde vlastne? Lebo na tvojom mieste by som asi išla aj stopom.

bingham

Ano, to bolo velmi spravne riesenie slahnut ten ovladac o stenu...nabuduce to rovno sprav s televizorom...a uz len nastav druhe lice na bombu...potom to sem nezabudni napisat ze ti jednu drbol :))

kto chce kam...pomozme mu tam :)

mischa12

no chlapec ale stale vyprava ze jak ma miluje a ze ked ho opustim ma znici tu hraje rolu aj strach.som mlada baba 24 rocna a na oku monokel jak hrom

fialôčka

no neviem akú odpoveď čakáš, pretože by si ju mala vedieť ty sama ... na toto nie je iná odpoveď, len odíď od neho a to čím skôr ..... bude to časom len horšie!!!

winki

Božeeee naivita fakt nepozná hraníc.....čo rodičia? priatelia? súrodenci? tety? ujovia? to nie si s nikým v kontaktne? a tam tiež nikoho tak lepšie nepoznáš?