Zdravím, hladam niekoho, kto ma čas a chuť, pretože ho to bavi, ukazat, respektive naučiť ma niečo o počítačoch. Nemám financie, takže vravim ak sa najde človek ktorý ma chuť a čas.
dakujem.
z BB
Je tu niekto, kto sa dobre vyzna v pc??? Súrne! Dakujem!
prepac,ze som si myslel,ze si muz :)
ak si starsia,isto mas deti,alebo krstne deti,deti v rodine,co ti raz dva pomozu s preinstalovanim windowsu,ale to musi byt vazny problem v systeme,aby sa musel preinstalovat...
ako samouk,ti odporucam vybrat z kniznice knihu o windows xp,alebo 7,podla verzie o.systemu,na zaciatok to urcite bude stacit :)
Ono je to take zložitejšie. K PC som sa dostala pomerne neskoro a ked sa mi niečo zavažnejšie stane , neviem to napraviť.
Nechcem vedieť programovať preboha.
Ale napr. čo sa týka preinštalovania windowsu a pod...
myslim si,ze ked si vedel napisat tento prispevok,tak mas dostatocne znalosti na bezneho pouzivatela a do pc sa netreba sprtat,myslim fyzicky do hardware a tak isto ani do windowsu...
moj profak na strednej ma ucil,ze ak nieco funguje,tak netreba do toho sprtat :)
mna nikto neucil pred 10 rokmi,ze ako sa pouziva pocitac,naucil som sa vsetko sam a teraz ujo google je velmi napomocny,chod na odborne fora o pc a naucis sa tam vela :)
to sa neda porovnavať...
Taktiez sa pridavam, ale s inym nezmyselnym dopytom. Chcel by som nove auto: idealne BMW X6 v plnej vybave. Nemam peniaze, takze ak mi niekto mozete darovat cisto nove ZADARMO budem velmi vdacny ;) Dakujem.
Ak nik z BB, tak možno poprípade e-mailovov formou..
ked budem niečo potrebovať, tak napišem a dotyčný mi vysvetlí, poradí.