Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zanesene pory vsade

Príspevok v téme: Zanesene pory vsade
AKNICA

mam problem s pletou...nemavam ani hnisave vyrazky kde tu sa nejaka objavi, ale mam strasne zanesene pory...:( na nose na licach v okoli ust a brady je to najhorsie na nose a licach su to take ciern bodky....alna brade a ustach su to akoby take biele sive....viem, ze tam ten maz je ale nejde to vytlacit a ked ano ostavaju potom dlhoo dlhoo ervene flaky podrazdena plet...cistim plet 2 krat denne, 2 krat pozuivam masku za tyzden, piling....presne podla pokynov doktorky....stale hovorii len cakat a cakat....ale ja uz nechcem:( je mozne aby to bola daka vnutorna choroba??? nechce sa mi verit, ze pre tej vonkajsej strarostlivosti co mam nie je problem vo vnutrii....:( newiem co s tym, je mi uplne do revu ked sa na seba pozrem...bud same cierne bodky zanesene pory alebo cervene zjazvene miesta okolo ust.....uz fakt newiem.....poradte :( vsetko okrem kozmetiky .... za tu som vyhodila uz dost penazi, a zo zihlavy som sa vyhodila este viacc...:( uz fakt newiemm

pasazierka

AKNICA, snad na seba nebabres Mary Kay len preto, ze tvoja doktorka ma z toho zisk?
Vypytaj si v lekarni vzorky a poskusaj, riad sa svojim rozumom.

AKNICA

NO JA SOM KEDYSI MALA Biodermu, ale to som mala asi len 16 rokov, moja doktorka uznava mary kay a stale mi vravi len pockaj pockaj..no asi na mne len ryzuju, bo toto je strasne draha kozmetika..to sa upravi a bla bla....no ja takto uz nechcem zit:( hambm sa chodit medzi ludii...ja viem, ze su omnoho zavaznejsie problemy, ale mna to fakt trapi ked som uzivala hak mala som dokonalu plet...:( a teraz chodim na vysku...a ked vidim vsetky tie baby s dokonalou pletou... na testy ma chcu poslat az na jesen, ale to je blbost, musim sa tam ist vypytat co najskor.....nie takto 12 rokov zit:(

pasazierka

AKNICA, akne v okoli ust a brady je indikatorom hormonalnej poruchy, najcastejsie zvysenej citlivosti na dihydrotestosteron. Neskusala si Biodermu rad Sebium? Maju vraj patentovane zlozenie, ktore ma sposobit vyssiu tekutost kozneho mazu, takze ten lahsie vyteka na povrch pokozky a neupchava pory. Samozrejme to nebude pomahat na 100%...

AKNICA

dakujem moc za odpoved:)

ale ked ja mam pocit ze mne uz nic na svete nepomoze:( chodim ku kozmeticke ktora je fakt dobra, snazi sa mi pomoct...plet cisti aj ultrazvukom..hak som vysadila v decembri vtedy plet strasne zmastnela......teraz je to uz celkom ok, nie je taka mastna, ale mam ju proste stale zanesenu..doktorka stale len make up a kozmetika, vies, ale ja nie som ten typ, kt. sa furt ( kazde rano) potrebuje zmakeupovat, aby vysiel medzi ludi:( fakt mi je to strasne luto casto aj placem, budem mat skoro 22 a stale takto za kozmetiku som vyhodila uz 200 eur a nic:( vselijake kremy....najhorsie to mam dole pri ustach na pravej strane:( ostatne by som prezila dako...ale newiem co je to tam za podivne miesto...je tam asi milionn tych zanesenych porov, ktore nejdu vytlacit no niekedy sa tam vyhodia dake biele mastne a tie vzdy vytlacim a potom mi tam dlho ostavaju flaky....vyzeram na tej strane zjazvena....spibava:(( dlho sa to hoji a ja to nikdy nevydrzim nerypat to...:( preto si myslim, ze je to vnutorne....samozrejme stahovaciu masku na plet mam, aj piling...aj krem s obsahom aha kyselin.:( je mi to tak strasne luto...lebo vlasy mam pekne huste, nechty strasne pevne ani sa zlomit nedaju...zdravo sa stravujem nefajcim a prikladne sa staram....no po tom vysadeni hak mam problem z menzesom....nepravidelny:( tak newiem nemoze to suvisiet aj s tym???? ale gynekolog ma bude liecit vzdy asi iba hak? nie je ina cesta......

evellina

..noo tak ak chodis na pravidelne cistenia pleti a stale mas plet problematicku,aj napriek tomu,ze si ju kazdy vecer doma cistis povrchovo a ak berieme do uvahy,ze chyba nie je ani v kozmeticke a ani v pripravkoch ktore pouzivas,tak potom asi najskor to bude u teba vnutorny problem....a to je ta tazsia faza,lebo teraz treba hladat,co to moze byt....moze to byt hormonalny problem-to asi najskor,kedze ti uz HAK zabrala a po vysadeni sa ti plet zase zhorsila.Kedy si vysadila HAK???...vies u niekoho po vysadeni tbl. sa plet zhorsi,samozrejme aj kvalita vlasov,ale ono sa to moze upravit,ale samozrejme moze to trocha trvat...aj pol roka,samozrejme aj nadalej chod pravidelne na hlbkove cistenie pleti a skus vyhladat kozmetiku,kde ti hned po cisteni pleti este aj zbrusi plet a az potom pouzije masku na stiahnutie porov.To zbrusenie pleti sa odborne vola Mikrodermabrazia.Pri MDA (mikro-dermo-abrazia)sa mazotok tiez znizi...vies ked tvoj problem je naozaj hormonalny,tak to okrem HAK nic neovplivni...budes musiet s tym bojovat,to znamena hlbkove cistenia pleti v kozmetike,povrchove cistenia pleti doma,kvalitna kozmetika a dobre kozmeticka...skus si kupit este vitaminy ako pyridoxin a zinok-tie maju blahodarny ucinnok na plet,hlavne pri probl.pleti,pij vela tekutin a hlavne vypust ten problem z hlavy....jednoducho nepripustaj si ho velmi k telu,lebo aj psychika ma svoj podiel.....drzim ti prsty...:)
este ma napadla jedna vec,vyskusaj aj ovocne kyseliny....presny nazov je AHA-maska z ovocnych kyselin,to je tiez super a krasne to cisti a vyhladza plet,ale najskor si daj urobit hlbkove cistenie,aby kozmeticka dostala vsetko z pleti von a potom si nechaj aplikovat kyselinovu masku (AHA),mozes si nechat aplikovat aj kuru a velmi dobre je este aj Laser (Lasocare) k tomu sa pouziva aj gel a gel obsahuje enzymi,ktore likviduju bakterie na pokozke...neviem z akeho si mesta,ale urcite to v nejakej kozmetike najdes.....ja som ti tu rozpisala vela moznosti,nemusis ich vyuzit vsetky,ide o to,ze ak je to naozaj vnutorny problem,tak musis s tym ratat ze to bude trat na dlhe lakte....ale tou starostlivostou sa to moze dat do poriadku...tak ti drzim prsty,vela stastie...:)

delphia

a kozmeticka ti nevysvetlila problematiku tvojej pleti? fundovana kozmeticka s takymto problemom si vie poradit. ale samozrejme za predpokladu, ze postupujes aj v domacej starostlivosti dla jej rad.

AKNICA

no praweze ja chodim na cistenie uz niekolko rokov a stale nic:( ta plet bola skareda potom som zacala brat hak krasne sa vycitila nemala som na tvari nic, a terazz zase.....preto si myslim, ze je to vnutorne ked hak zabrala....odkial sa to moze brat? ked plet cistim poctivoo.....:( fakt newiemm co to moze byt....

evellina

...pravidelne hlbkove cistenie pleti v kozmetickom salone,kde ti kozmeticka napari plet,vycisti hlbkovo pory,aplikuje stahujucu masku na pory a priblizne mesiac mas pokoj a potom znova...preto vravim pravidelne,priblizne raz za mesiac navsteva kozmetickeho salonu a plet sa zvykne po case upravit,lebo nebude stihat produkovat tolko mazotoku,ked bude pravidelne cistena.....kopec zien ma ten problem a na zanesene pory pomaha len hlbkove cistenie pleti v salone....:)

odpovedam

palacinka, pisem o zanesenych a rozsirenych poroch. Toho sa nezbavite, trvalo urcite nie a vytlacanim si len poskodzujete pokozku.