Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vysoke opetky u zien nad 175 cm

Príspevok v téme: vysoke opetky u zien nad 175 cm
saxaxa

Baby nad 175cm, nosite vysoke opetky? Mne sa take topanky pacia, ale ked si dam povedzme 10cm opetky a nastupim do MHD, tak sa citim dost neprijemne, ked tam trcim o pol hlavy aj nad muzmi. Alebo ked idem na obed s kolegynou, kt. ma ledva 1.60 m a je mi po prsia, tak sa citim ako taka zirafa. Ale zas dat si tenisky al. balerinky k satom je dost o nicom...

Dennniska

Meriam 173 cm a nosievam aj 12 cm vysoke opatky. To je maximum, na viac nejdem, ani nie kvoli celkovej vyske, ale skor kvoli tomu, ze vo vyssich sa mi nedobre chodi. Inak to neriesim, komu sa nepaci, tak nech nepozera :-) Pokial sa dobre citis vo vysokych opatkoch, kludne ich nos a nerozmyslaj nad tym, kto si co mysli:-)

flegma

ja sem tam nosim takych 6 - 8 cm a naopak, robi mi to "dobre" ked trcim z davu :D
ale tak ja mam "len" 175 cm
podla mna to ma vyhodu, ked aj z konca plneho autobusu vidim, aky bus ide predomnou :)

zuzi74

ked sa citis neprijemne, tak si kup topanky s nizsim opatkom, dostat kupit aj take pekne...o par rokov budes mozno riesit znicene nohy z vysokych opatkov...vtedy este len pride problem

saxaxa

Mam 176cm. Problem skor vidim v tom, ze topanky s do 5 cm opätkami, maju v obchodoch velmi malo, al. su dost skarede (podla mna). Pri takych 10cm je ovela lepsi vyber.

krása

Ja tiež patrím k tým vyšším a vysoké opätky sa mi páčia veľmi, pekne to vyzerá a je to také pekné - ženské. Kľudne si také topánky daj, hlavu hore a bude všetko OK. Ani len netušíš, koľko žien Ti závidí, lebo práve mužom sa vysoké, ale štíhle, ženy páčia.