mam 28 a som uplne zmatena z chlapov. vobec im nerozumiem. a mam pocit ze vobec o mna nemaju zaujem, a pri tom podla mna nevyzeram az tak strasne... pripadam si uplne normalna baba, a neviem co robim zle, ze nikoho nemam.
No proste aj ked idem na rande, tak to proste vzdy skonci tak maximalne pri druhom rande a to je vsetko...a pri tom som relativne mila a normalna...
asi by som potrebovala aby niekto sedel vedla mna a sledoval ma ak sa rozpravam, gestikulujem atd a dal mi objektivny feedback, ze co robim nenormalne, lebo ja osobne fakt neviem...
No proste aj ked idem na rande, tak to proste vzdy skonci tak maximalne pri druhom rande a to je vsetko...a pri tom som relativne mila a normalna...
asi by som potrebovala aby niekto sedel vedla mna a sledoval ma ak sa rozpravam, gestikulujem atd a dal mi objektivny feedback, ze co robim nenormalne, lebo ja osobne fakt neviem...
tiez si myslim, ze si nikdy v zivote neprehovorila so vsetkymi muzmi, aby si mohla tvrdit, ze im nerozumies. Prosto si nenasla v spleti tych, okolo ktorych sa pohybujes takeho, ktory by ti rozumel....To je vsetko...
alchemist- ja viem, ako si to myslel. Len som si robila srandu... :)
Čo sa týka toho neporozumenia, podľa mňa nie je dôležité, aby ženy rozumeli mužom a muži naopak ženám. Veď sa to ani nedá, či nie? Hlavné je, aby si rozumeli partneri navzájom. A to je asi kameňom úrazu- znova aj v tejto téme- nájdenie potenciálneho partnera.
Larin: reagoval som len na druhu vetu :) ale dam veci na pravu mieru :) ja mam 27 a som na tom takisto, len ja nerozmiem zenam :D mam pocit, ze vobec o mna nemaju zaujem, a pri tom podla mna nevyzeram az tak strasne... pripadam si uplne normalny chalan, neviem co robim zle, ze nikoho nemam... :D