Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nerozumiem muzom

ariama

ahojte,

No proste aj ked idem na rande, tak to proste vzdy skonci tak maximalne pri druhom rande a to je vsetko...a pri tom som relativne mila a normalna...

asi by som potrebovala aby niekto sedel vedla mna a sledoval ma ak sa rozpravam, gestikulujem atd a dal mi objektivny feedback, ze co robim nenormalne, lebo ja osobne fakt neviem...

ariama

ahojte,

No proste aj ked idem na rande, tak to proste vzdy skonci tak maximalne pri druhom rande a to je vsetko...a pri tom som relativne mila a normalna...

asi by som potrebovala aby niekto sedel vedla mna a sledoval ma ak sa rozpravam, gestikulujem atd a dal mi objektivny feedback, ze co robim nenormalne, lebo ja osobne fakt neviem...

alenka_maxova

tiez si myslim, ze si nikdy v zivote neprehovorila so vsetkymi muzmi, aby si mohla tvrdit, ze im nerozumies. Prosto si nenasla v spleti tych, okolo ktorych sa pohybujes takeho, ktory by ti rozumel....To je vsetko...

Larin

alchemist- ja viem, ako si to myslel. Len som si robila srandu... :)

Čo sa týka toho neporozumenia, podľa mňa nie je dôležité, aby ženy rozumeli mužom a muži naopak ženám. Veď sa to ani nedá, či nie? Hlavné je, aby si rozumeli partneri navzájom. A to je asi kameňom úrazu- znova aj v tejto téme- nájdenie potenciálneho partnera.

alenka_maxova

a ja nerozumiem jadrovej fyzike...Jemin...Opis blizsie svoj problem, takto clovek nevie co ti ma napisat....

alchemist

Larin: reagoval som len na druhu vetu :) ale dam veci na pravu mieru :) ja mam 27 a som na tom takisto, len ja nerozmiem zenam :D mam pocit, ze vobec o mna nemaju zaujem, a pri tom podla mna nevyzeram az tak strasne... pripadam si uplne normalny chalan, neviem co robim zle, ze nikoho nemam... :D

AdamKrt

nepytaj sa co robis zle, pokial nepises, co vobec robis... Mozno nerobis nic a cakas, kym Ti dojde princ na bielom koni ?