Ahojte, ja sa chcem spýtať, či sa niekto z vás chystá tento rok na prijímačky na Univerzitu Komenského na zubné alebo všeobecné lekárstvo... Ja som si poslala prihlášky na obidva študijné odbory, no a chcela by som vedieť ako ste na tom s učením testov ( či som len ja taká lenivá :)) Takže budem rada, keď sem niečo o vašich prípravách napíšete...
Uchadzaci 2012 Medicina UK BA
Aha,dakujem..a este otazka,co si o farmacii myslite v ba?ma to perspektivu?
aj ja mam celu bio :) A chemiu som zacala zasa anorganikou a teraz sa trapim postupne nad prikladmi...organika ma este len caka
ja si davam iba do BA...
Ja som skusala minuly rok aj do Brna aj do BA. Do BA mas dane presne podklady, a to iste z nich na skusach aj bude, cize ked sa ich dobre nabiflis, mala by si uspiet. Co sa tyka Brna, minuly rok som sa na prijimacky do Brna vobec nepripravovala, posledny 4. rocnik na gympli som nemala fyziku, a tam sa robia prijimacky aj z nej...to je nevyhoda oproti slovensku. Mna nevzali do Brna, aj ked mi chybalo len 6 bodov :) takze si myslim ze sanca sa tam dostat j. Moji spoluziaci z mojho rocnika sa tam dostali 4 bez problemov....Na prijimackach v Brne sa mozes vela krat po sebe opravit, ked zmenis nazor na odpoved, na slovensku nie! A aj casu tam bolo dost. Skola vyzerala oproti slovensku na lepsej a modernejsej urovni. Ja by som vsak radsej studovala tu na Slovensku, mam tu priatela, takze tak. :)
Ahojte,mam taku otazku,ako dlho ste sa ucili na LF do BA,ked vas nevzali?jE TAZSIE SA TAM dostat,ako do brna?proste,nejake pikošky dajte...dakujem
Ka3na aj ja skusam uz po druhy krat :) a teraz si na nejakej inej skole, alebo pracujes? Ja som si davala minuly rok aj do Martina aj do BA, ale tento rok som si dala uz len do BA. UCim sa tiez priebezne, ale chemia je dost tazka :/ a tie niektore priklady.. :/ kolko si mala minuly rok bodov?
ahoj ja to skusam uz 2krat ale zaroven aj posledny :D moj zabijak je chemia bohuzial na tom som pohorela aj pred rokom v martine :(inak sa ucim postupne ale ide to tazko