Mojím problémom je vaginálna mykóza. Dodržiavam absolútnu vaginálnu hygienu, nosím kvalitnú spodnú bielizeň, partnera bez sprchy nepustím "medzi nohy", napriek tomu mávam často vaginálnu mykózu. Môžem mať v sebe nejaký vírus??...alebo čím to môže byť? Ďakujem za názory :)
Opakovaná mykóza
baby, skuste na cas nejest sladke a uvidite ako vam to pomoze. Ked si kazdy vecer date acidko, trosku tvarohu, bryndzu, pomoze to! Potrebujete probiotika, tak ich skuste bud prirodnou formou, ako pisem vyssie, alebo kupte v lekarni. Hlavne menej sladkeho!
Moze to byt aj z nechraneneho pohlavneho styku, ak napriklad idete na plno a partner strieka priamo do teba, mozes takto reagovat na jeho spermie, ktore ti narusuju ph v posve, je to velmi casty problem zien.
ako pise pe84. mam podobne skusenosti. tiez s canestenom. vyskusajte. drzim palce.
ano, mykozou mozes nakazit aj partnera, preto je vhodne, aby ste sa hned obidvaja preliecili, ja odporucam Canesten Gyn, v lekarni sa da kupit take kombinovane balenie, tableta a krem, zena si dovnutra zavedie tabletu a zvonku sa natiera kremom, ktory pouziva aj partner, je to velmi ucinna liecba, viem to z vlastnej skusenosti...
CHCEM SA OPYTAT AK MAM MYKOZU S MALA SOM POHLAVNY STYK NAKAZYM TYM PARTNERA ??
Na opakované mykózy je dobrý wobenzym. Spytaj sa lekára, mne ho odporucil.
mykozu nesposobuje ziadny virus, ale premnozenie plesni
vyskusaj protikvasinkovu dietu