Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krém na suchú a citlivú pleť

Príspevok v téme: Krém na suchú a citlivú pleť
suchá pleť

Čaute, mám taký problém, v poslednej dobe sa mi zhoršil stav pleti, mala som ju suchú aj predtým ale teraz je to nejako viac. Mám ju suchú, citlivú, drsnú na dotyk a olupuje sa mi. Tak som si nedávno kúpila novinku od Nivea, krém z radu pure&natural na suchú a citlivú pleť, no nechápem ako je možné, že mám po ňom pleť ešte viac vysušenú. Tak by som sa chcela opýtať, či neviete o nejakom fakt dobrom kréme, ktorý mi naozaj pomôže, niečo čo máte odskúšané napr. aj z lekárne...díki za rady ;)

dazdovka666

No to som pobadala aj ja, ze po case, vlastne uz pri konci, nevonal tak pekne, cisto... Ale tak nie je sa co divit, ja som do tej nadobky normalne pchala prsty /aj ked som si vzdy predtym ruky umyla mydlom/, takze je jasne, ze po case sa tam zacnu mnozit bakterie... Keby vymysleli iny sposob balenia, verim, ze by vonal rovnako ako na zaciatku... A to, ze ten "iny" kokosak vonal stale, sa mi nezda zrovna prirodzene :).

muc

dedy, vplyv a ucinky... ak nemam problem, tak vplyv a ucinky ako zistim? pouzivam ho na kazdodenne osetrovanie pleti a aj manzel si ho dava po holeni. ale ak si mozem vybrat medzi olejom, ktory casom zacne mat akusi pachut (DM) a to vobec nie tym, ze by bol stary, lebo ho pouzivame dvaja takze sa mina skoro, alebo takym, ktory ma nadhernu vonu az kym sa neminie, tak radsej sa rozhodnem pre ten druhy. ale to je moj postreh. samozrejme kazdy sa zariadi po svojom.kym som nenatrafila na ten z bio obchodu, tak som pouzivala dmkovy. neublizoval mojej pleti, ale ked uz "smrdel", tak sa mi ho bridilo davat na tvar.

dazdovka666

Ono aj v lekarni je to stale individualne :), treba najst, co ti bude vyhovovat... Suchu plet treba nielen "mastit", ale aj dokladne hydratovat.

suchá pleť

Tuším by som vyskúšala niečo z tej Biodermy, len dúfam, že mi to fakt pomôže. Keď už je to z lekárne tak by snáď malo, nie? :)

dazdovka666

Mne sa tiez ten kokosak z DMky pacil.
Ale ine som chcela. Podobne problemy s pletou mavam vzdy v zime a mne vzdy super pomohla kombinacia 2 radov od Biodermy a to Hydrabio a Atoderm. Cistit micelarnou vodou radu Hydrabio, popr. predtym aj mliekom z tohto radu, nasledne dat Hydrabio serum a na to krem Atoderm Nutritiv. Ten nie je ani drahy, stoji okolo 8 eur a je ozaj na nezaplatenie. Ostatne veci su uz trosku drahsie, ale tak co uz... posledne zimy ficim len na tomto.

dedy

jankaaa, ďakujem za tip, skúsim to pozrieť, je to asi najjednoduchšia cesta dostať sa k tomuto oleju, dúfam, že ho tam budú mať
xy, a máš vyskúšaný aj olej z dmky? aby si vedela porovnať nielen vôňu ale aj vplyv a účinky,
a k certifikátu, ak má logo- produkt ekologického zemědelství, tak tomu dôverujem

xy:)

no ten kokosovy olej z dm by som nekupovala, minimalne ta vona je ina, divna, cize neverim ani tomu obsahu. a ten, kto prvykrat vyskusa kokosovy olej a to rovno tento, tak by som sa nedivila, keby uz v zivote ziadny nekupil.

suns

skús Biodermu - rada Sensibio.. je výborná, ako micerálna voda ( na dočistenie pleti, tonizovanie ) tak aj krém Riche, tiež červená rada na suchú a reaktívnu pokožku.. pomôže, uvidíš :)