najlahsia vysoka skola

ewelin28

tak už jedine fakt na sebe makať, aby sme boli iní, lepší, šikovnejší ako ďalších xy ľudí s rovnakým titulom ...

Larin

Presne tak J111, každý s podpriemerným IQ. A to ma na tom neskutočne štve. Kedysi "mať VŠ" niečo znamenalo, dnes to už znamená veľké prd. Možno ešte tak absolventi medicíny majú akú-takú reputáciu. Ostatní si môžeme s diplomom utrieť zadnicu.

J111

Vyskusaj psychologiu, salenych jest dost:D atd.
Dnes som si bol pre lieky u mojej doktorky a bol tam jeden taky salenak, ktory vosiel dnu do ambulancie a povedal sestricke, ze tam bude dovtedy, kym ho nevezme prveho atd. atd.
Alebo chod na psychiatriu, pomaly kazdy druhy ma psychicke problemy, tak budes mat ludi po milu jarmilu.

ewelin28

humanitné odbory sú vo všobecnosti považované za najľahšie, ale s nimi sa človek moc neuplatní...tento rok končím manažment malých a stredných podnikov....a obávam sa, že nebude ľahké si nájsť prácu...je to odbor, kde získaš rozsiahly všobecný prehľad, ale nič špecifické nebudeš obládať...kebyže sa mi ešte raz vybrať odbor na VŠ, asi by som šla na auditorstvo, učtovníctvo....alebo možno aj strojarinu či techniku....
sociálna práca, politológia, filozofia, jazyky, masmed.komunikácia....akože ľahké odbory, ale po absolvovaní veľký problém sa uplatniť...
myslím si, že väčšinu slovnkých VŠ dnes zvládne každý človek s priemernou IQ...

vfb h

vacsina sukromnych skol je lahka, a potom tie odbory, z ktorych je najslabsie uplatnenie ako soc. praca, turizmus, environmentalistika atd.

Larin

Vieš, najľahšie vysoké sú tie, s ktorými nenájdeš žiadne uplatnenie. Takže, ak chceš študovať ľahko, tak to máš premárnených 5 rokov, lebo nič ti to k životu nedá, iba titul na papieri.
Mnohí stredoškoláci sa lepšie uplatnia v práci ako vysokoškoláci.