Jednoducha otazka. Moze mat cernoch s beloskou biele dieta? Vzdy som si myslela, ze cierna zasadne prebije bielu.. Vyjadrite sa ti, ktori sa aspon trochu rozumiete do genetiky. Dakujem Vam :)))
Moze mat cernoch biele dieta?
Sesterka ma babo s cernochom ciernym ako uhol. Ciernejsia ani nie je. Dieta sa narodilo uplne biele ako beloch, len nostek malo taky capaty africky. Do mesiaca stmavlo, ale teraz vyzera tak svetlo hnedo, vobec nie cernossky. Geneticky je vacsia pravdepodobnost cisto bieleho dietata ak ma cernoska dieta s belochom. V opacnom vacsinou chyti dietatko farbu hnedu az tmavo hnedu po otcovi.
crty ma, myslim tym nos a usta plne ako cernoch, ale je celkom a uplne biela, i ked s ciernymi vlasmi
Nevidela som nic take, takze predpokladajme, ze ked sa cernochovi s beloskou narodilo biele babo, tak potom je asi mozne, ze ten cernoch ma matku bielu a otca cierneho? Mohlo by to tak byt? Ja si naozaj neviem predstavit, ako je mozne ze cernoch, ktory je povodom z afriky, moze mat biele dieta.
Urcite by mal aj cernoske crty tvare a pod.
no ved nie je to bezne...ale nie je to nemozne
baby stat sa to moze, ale skor je to nieco vynimocne, nie je to bezne.
ano moze mat aj biele decko
Ale uplne upne cierny africky cernoch mat uplne biele babo???? Ja som si vzdy myslela, ze beloska moze mat s cernochom len cierne babo... tak teraz nechapem :)