Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moze mat cernoch biele dieta?

netehulka

Sesterka ma babo s cernochom ciernym ako uhol. Ciernejsia ani nie je. Dieta sa narodilo uplne biele ako beloch, len nostek malo taky capaty africky. Do mesiaca stmavlo, ale teraz vyzera tak svetlo hnedo, vobec nie cernossky. Geneticky je vacsia pravdepodobnost cisto bieleho dietata ak ma cernoska dieta s belochom. V opacnom vacsinou chyti dietatko farbu hnedu az tmavo hnedu po otcovi.

Baby

Nevidela som nic take, takze predpokladajme, ze ked sa cernochovi s beloskou narodilo biele babo, tak potom je asi mozne, ze ten cernoch ma matku bielu a otca cierneho? Mohlo by to tak byt? Ja si naozaj neviem predstavit, ako je mozne ze cernoch, ktory je povodom z afriky, moze mat biele dieta.

winki

Pozerala si taký seriál o tom advokátovi tuším na jojke? tam mali dvaja biely černoška a nakoniec sa zistilo, že jej matka ju mala s černochom a ona sa tiež narodila biela....toto bolo tuším podľa skutočných príbehov.

Baby

Ale uplne upne cierny africky cernoch mat uplne biele babo???? Ja som si vzdy myslela, ze beloska moze mat s cernochom len cierne babo... tak teraz nechapem :)