Ahojte vedel by mi niekto poradiť, čo mám robiť s manželom a hlavne so sebou. Manžel má kamarátku s ktorou si vraj velmi dobre rozumie vypisuje jej sms, v ktorých ju oslovuje miláčik, láska,...pomáha jej riešiť jej osobné problémy. Je to naša poradkiňa z AXI, takže kým sme založili všetky poistky dosť často sa s ňou stretával. Ked som prišla na tie sms začala som mu to vyčítať , že o čo mu ide čo s ňou má. On tvrdí, že je to len kamoška, že si s ňou dobre rozumie a že ja som manželka tak mňa nedokáže brať ako kamošku a riešiť so mnou niektoré problémy. Ked sa pohádame tak jej vypisuje sms, vyvoláva jej.Čo si o tom mám myslieť, alebo ako to mám riešiť?
Manželové kamarátky
angie30 - píšem ti ako žena ktorá si týmto istým teraz prešla, nedaj sebou manipulovať, nerob zo seba slúžku. Ja som sa rozhodla a viem že správne ROZVOD, aj zatlkal ale ked sa mi pruznal po mnohých mesiacoch neistoty, tak som hned podala žiadosť. Mám v živote zásady, ktorých sa držím. Nech si ho má ktorá chce, ved aj tú podvedie, ked podviedol mňa a začínalo sa to presne takto nevinne. Ja som bola za slúžku, starala sa o deti, domácnosť, a on mal inú na vykecávanie ...aj na sex a potom chcel aj mňa - tupec. KONIEC . )Lúbila som ho, verila som mu, zradil ma, sklamal , taký človek u mňa skončil na celej čiare, snažím sa ho brať už len ako otca svojich detí, ale je to ťažké
Tvoj manžel si zrejme myslí, že si najväčšia hlupaňa pod slnkom! Preboha, veď žijeme v 21. storočí! Ženy nie sú len na rodenie detí, a aby robili slúžky v dome!!! Môj názor - ženatý muž nemá mať už VOBEC žiadne kamarátky, a ešte ´´miláčik´´ a ´´zlatko´´ - no hrôza čítať také niečo. Nedaj sa mu, veď asi vieš o čo ide...Keď si ťa bral, nebral si ťa náhodou, ako manželku, milenku, a NAJLEPŠIU kamarátku??? Keby som bola na tvojom mieste, no...neviem, ale asi by som si našla aj ja nejakého ´´kamaráta´´ a deti by som zavesila na krk jemu, nech vie čo to je, starať sa o deti a o domácnosť. Mlieko si odstriekaj do fľašky a nechaj ho s deťmi doma!! Ty sa daj do kopy a do pocu a choď si hľadať ´´kamoša´´ ! Také jednoduché....
Kočky, angie30 teraz pár príspevkov nižšie napísala, že jej je jasné o čo ide, ale nevie ako to riešiť, tak ju už toľko nesprdávajte :)))
inak xy:) má pravdu,že .." spi dalej " ..pekne inak povedané ..a ma pravdu -..prepána..ved je jasné,že ťa s nou podvádza...nikldy v živote som neoslovila kamoša ked som nejakého niekedy mala,že " miláčik,lásenka " ..maximálne tak pekne zdrobenneinou mena,alebo tak..takéto oslovenie si zasluhuje výlučne partner alebo manžel ..a ty mu to jasne vytmav a naroviunu sa s nim pozhovaraj,co si o tom myslis
" znál jen pár figlú jak se válej holkám šrouby do hlavy " ...
je vtipálek ten tvoj muž ...
kopnut ho do tych jeho "zrejme nevernych" guli
mam pocit, ze ta velmi, velmi taha za nos. Ano, ked sa pohadam s priatelom, prve co urobim, napisem kamosovi ze "ahoj laska..."...A mojho partnera nepovazujem za najlepsieho priatela a preto sa s nim nebavim o niektorych veciach...WTF???? Vidi, ze si naivna a vyuziva to, to je cele...
Ja viem o čo asi ide , ja len neviem ako to mám riešiť, prosím Vás o radu ako by ste to riešili vy. Viec názorov , viac riešení, by mi pomohlo, prosím nevičítajte mi že som naivná , lebo to nie som. Ja viem o čo ide len to neviem riešiť, lebo už som skúsila všetko. A proste si neviem poradiť.
milacik, laska :D jasne, to je kaaamoska :D spi dalej
trapnejsiu vyhovorku som nepocula..co mate 20 rokov?
manzelka, ci partnerka by mala byt NAJLEPSOU kamoskou, a laska ci milacik by malo ostat len jej..zly signal je aj, ze jej vola a pise jej ked sa pohadate...