samota, uzkost, ..

Príspevok v téme: samota, uzkost, ..
Msaska

od soboty som sa zobudila s takym ako keby stastnym pocitom .. ani som nevedela z coho tak tesim proste ten pocit tu bol .. vnimala som viac svet a zivot okolo seba ako keby som doteraz len vš domov rodina priatel a nic ine.. a teraz zrazu je to prec.. prisiel pocit uzkosti, je mi do placu z toho ze som vlastne sama a nepochopena.. osamotena bez podpory bez moznosti niekomu sa vyrozrpavat.. a vlastne ani presne neviem co ma tolko trapi stale.. vzdy sa najde nieco co ma proste stopne... ale teraz je hlavne neprijemny ten pocit uzkosti samoty a pocit toho ze nikdy nedokazem to malo co som si uvedomila ze by som chcela dosiahnut - lepsie rodinne vztahy, ina vš.. pre niekoho je to lahke ..

zewa

Ty mas teda pekne male sebavedomie. Riesit tento tvoj problem na fore je dost zlozite. Mozno si len nespokojna. Tak skus zmenu. Vykasli sa na zle rodinne vztahy a neries ich. Su ake su a hotovo. Rodinu si nevyberies. Ina VŠ? Tak ju zmen. Ved to robi pomaly uz kazdy druhy. Nikomu zivot nekazis. Mozno ta len ten vztah ubija. A s jeho rodicmi nemusis mat priatelsky vztah. To nie je nikde napisane. Ani ja nemam. A som tu :)
Je velmi vela veci, ktore by sme potrebovali vediet, aby sme ti mohli poradit.

Msaska

a este ma aj trapi moja celkova taka dlhotrvajucca situacia- mam pocit ze nemam ziadnych blizkych ludi.. kamaratky.. priatelky.. uz aj so sestrou sme sa odcudzili a to sme mali nadpriemerne vztahy.. som zufala.. priatel s ktorym som skoro 5 rokov.. niekedy mam pocit ze si nerozumieme povahovo alebo tak ... ze sme rozdielny.. on mal kopu kamaratov ale ako sa nas vztah dostaval tak hlbsie uz sa s nimi tak nestretava.. naozaj nicim kazdemu okolo seba zivot? vsak ja ani neviem normalne komunikovat s cudzimi ludmi ..teda ani takymi co poznam... napr priatelovi rodicia..po tolkych rokoch by mala vediet tak rozrpavat ako s mojou mamou no nie?:( som fakt taky introvert som..ale taka nespolocensky neludska:(