je to taka hlupost... chcem len poznat vas nazor...
mam 20 rokov, vztah momentalne zatial iba mesiac.. je to kratka doba.. vyznania lasky si este nechavam pre seba, takisto aj zoznamovanie s rodinou a podobne veci... nemozem predsa vediet, ci sa o tyzden nerozideme..(samozrejme, risk je niekedy zisk) preto sa ani nehrniem do sexu..este sa pri priatelovi necitim tak prirodzene, pre mna je na to este skoro...potrebujem citit vsetky tie zenske kecy, istotu, ze si doverujeme, mame sa radi atd..
on je samozrejme opacneho nazoru, sex chcel uz po dvoch tyzdnoch... ale pred kamaratmi a kamaratkami sa snazi utajit, ze spolu chodime...nechce aby ho ludia brali ako zadaneho, ako keby chcel mat stale otvorene moznosti, ked prejavia zaujem ine zeny...
to mu samozrejme nevycitam, uplne chapem, ze nechce hned rozkrikovat ze je zadany ked este nevie ci to vobec bude fungovat a ci to vydrzi..toho isteho nazoru som aj ja... ale preco ked je tak skoro na vsetko, na sex je podla neho spravny cas?
je sex naozaj taky nevyhnutny hned po mesiaci vztahu? nepocka to?...
spravny cas na sex
sex je zaroven aj jednym z prejavov lasky, intimita, ktora je vlastna len tym dvom ludom, kde sa tiez treba hladat, navzajom spoznavat, ucit sa, zdokonalovat. tak ako vo vsetkom vo vztahu.
je prirodzenejsie, ze partner je v tomto aktivnejsi ako partnerka, viac tlaci na na zacatie vasho pohlavneho zivota. muz ma sexualnej energie, ktoru si potrebuje vyventilovat, podstatne viac ako zena.
nikto ti nemoze prikazat, aby si s nim mala okamzite pohlavny styk. je vela inych sposobov intimnych hier, pri ktorych k styku dojst nemusi. kazdopadne nie je ale ani dovod odmietat intimitu s partnerom, ta totiz vas vztah utuzi a prehlbi.
povedane inak - pokial mu v tejto oblasti nezacnes vychadzat v dohladnom case v ustrety, bude si svoju sex. energiu ventilovat inde a inak. pokial nie je dost vyspely a zrely, mozes sa dockat niecoho, co sama nechces.