Je to najskôr hlúposť, koncov sveta tu už bolo až-až. Ale teraz tu na fóre som našla v jednej téme link na nejaké bizarné zvuky objavujúce sa po planéte. Že vraj to môže znamenať predzvesť blížiaceho sa konca sveta. Tiež to môže byť podvrh, ale keď som si tak predstavila, že som niekde v meste a zrazu počujem nejaké divné zvuky, tak by ma asi trafil šľak..
Nebojíte sa konca sveta?
Teda Krasomil, niekedy máš krásne a hlboké myšlienky! Pekne povedané, na zamyslenie:)
Lidi lék na svou rakovinu nenašli, Země třeba na tu svou ano. Přejme jí to, já jí držím palce. :-)
A co to vlastne je koniec sveta? Co pod tym vlastne rozumies? Mne to pride ako totalna chumajovina.
Boh podla mna zmenil plany a vysral sa na nas totalne.
Proč bychom měli? Kéž by byl.
Podla mna to Boh dovtedy nema sancu stihnut:D
Najprv musia najvyssieho ozdobit a ake ma ten maniere, tak to potrva dost dlho:DDD
neviem čo si mám o tom myslieť. aj pred rokom 2000 bolo dosť obáv, ale nikdy ešte nebolo toľko filmov a dokumentov poukazujúcich práve na ten 21. december 2012. je toho strašne veľa, tak si myslím, že o tom už vážne uvažujú aj ľudia s väčším rozhľadom ako mám ja. a keď s tým rátajú tí, tak možno na tom naozaj niečo bude. každopádne po tomto dátume budeme múdrejší...
Ja si myslim, ze koniec sveta pride, akonahle si na nas Najvyssi spomenie. Ak by tak urobil teraz, tak by to tiez este nejaky cas trvalo, nakolko by sa museli nachystat vsetci anjeli a to nie je sranda:D
Konca sveta sa naozaj netreba báť. Nič také určite nepríde. Je to len výmysel ľudí, ktorí sa na strachu ľudí snažia zarobiť.
Koniec sveta sa začal príchodom FICA do vlády!!! Nuž rýchlo varujte celý svet