Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo je to tak?!??

Príspevok v téme: Prečo je to tak?!??
sun559

Prečo chlapci ktorí sa mi veľmi páčia o mna neprejavia žiadny záujem, a naopak chalani ktorí sú mi totálne nesympatickí, ma neustále otravujú...som z toho velmi smutná :(
už mám 18 rokov a ešte nikdy ziadny vztah :((
Ale ja fakt neviem, kde robím chybu...
Prečo nemôžem mat toho svojho vysnívaného?

zdradca

ok chemia nevyprcha hned ale casom a potom to zobudenie do reality moze byt ine ako bol sen
s tym bohom som chcel len naznacit ze nemusi hladat chalana vo svojom okoli
nikde nieje napisane ze ho nenajde aj v inom state
ak chalan nevie ocenit vnutornu krasu u zeny tak to je este nedozrety zasran hoc bude mat aj po 50

yyuuii

presne,chemia nevyprcha hned,je hlupost byt s niekym kto je super na teba no nepritahuje ta.Clovek s ktorym si vo vztahu ta muusi pritahovat predsa,inak to nejde.

jajaja295.

jasne ze ked tam nie je chemia, tak toho chalana neries... zradca nema pravdu, ze chemia hned vyprcha... a tiez mam najradsej, ked tu ludia hned spominaju boha... to so zalubenim sa nema nic spolocne

zdradca

ano chemia je dolezita ale plati rychlo vyprcha
boh stvoril zenu a muza,nie jedno srdce ktore rozpolil. a hodil do sveta nech sa hladaju aby sa opet spojilo v jedno.
ved vy zeny ste romanticke stvorenia nejedna nosite na retiazke polovicne srdiecka
tak hladaj tu svoju druhu polovicku ale ak ti ta tvoja neda znamenie ze ten chalan o ktoreho mas zaujem je ta tvoja druha polka ci to tvoje druhe ja ,tak je to stata energie a treba ist hladat inde
len nesnivaj,zivot to je realita a ta nam dokaze priniest nejedno prekvapenie,tak sa nevzdavaj najdes ho,boh ta len skusa

yyuuii

sun559,

A mimochodom,ked uz si najdes niakeho chalana,myslim ze chalani nemaju radi ked im povies, 'mala som 40 vztahou''...v dnesnej dobe sa ceni ked baba mala menej tych vztahou;)

Urcite niesi skarada,len FAKT chalani su nesmeli,a nesmieme sa im cudovat,ved ani mi same od seba neoslovime chalana,lebo vacsina z nas sa boji odmietnutia.

Drzim palce aby sa ten prin na bielom koni uz objavil!:D:)

sun559

yyuuii

som rada ze sa tu nájde aspon jeden múdry človek ktorý ma vie pochopiť :) a nie ma hned odsudzovať ze som prílis mladucká, skaredá, hlúpa trúba, a este neviem co...

yyuuii

zradca,ale ako dokazes mat s niekymm vztah ked ta nepritahuje? je fajn ze sa bude k tebe chovat ako k princeznej,ale ked ta nepritahuje tak potom ten vztah vlastne nikam nevedie.Ved predsa vzdy tam musi byt ta niaka chemia,ja osobne by som nemohla byt s niekym kto ma nepritahuje,proste musia tam byt sympatie

sun559

panFajka
ako môžes len tak tvrdit ze som skaredá?? ved si ma nikdy nevidel..!!
A nie, ja si nemyslím ze to je ten dôvod, keby si len vedel kolko ludí mi povedalo ze som pekná, sympatická..(no ale nechcem sa vychvalovat)

yyuuii

sun559
ja mam tiez 18 a mala som zatial iba 2 vazne vztahy..a potom len take letne laskY:D.

Ja si myslim ze asi mozno vnutorne niesi pripravena na vztah.A ver mi,laska pride:) netreba hladat,ono si ta najde

A vies mozno ti co sa pacia tebe,aj ty sa im pacis ale v dnesnej dobe,malo chalanou je tak smelych ze by oslovilo babu,mozno sa boja ze ich odmietnes:).usmievaj sa,a bud mila.:)