Preco ma nechcu dievcata?

Príspevok v téme: Preco ma nechcu dievcata?
nick

Zdravím.
Všetko píšem na rovinu vopred sa ospravedlňujem ak som to napísal sproste
Mám taký zvláštny problém že zjavne nie som pre baby príťažlivý. Nie som žiaden tučný vyrážkový a škaredy chlapec. Keďže športujem vytrvalostne náročné športy nám atletickú postavu.mám 18 rokov a este som nemal babu. Zatiaľ žiadna baba mi nič poriadne nedala najavo že by som sa jej páčil. Na 100% viem vylúčiť to že v tom nie je nič vzťahujúce sa na moje správanie vyjadrovanie sa a podobne. Tiež vylučujem že by som dievkám nevoňal vzhľado na to že je to v veľa ľudí hlavný problém. Snažím sa s babami často komunikovať a takýmto spôsobom upozorňovať na seba čo samozrejme nerobím nasilu. Fakt nechápem čo za tým môže byť že som este nedostal od žiadnej baby najavo že sa jej páčim. Sranda je že nám samé kamarátky no stale nič viac. Prosím poraďte možno prídem na niečo čo robím zle :-)

olivienka

hehe, tak to sa ešte načakáš :D akože nehovorím, že musí vždy všetko začať chlap... ale aby čakať, kedy ti nejaká padne okolo krku a ešte sa sťažovať, že to nejde dosť rýchlo, to je trošku moc :) zvlášť v tomto veku, ono možno tak po dvadsiatke sú už ženy akčnejšie v tomto smere, aspoň sa mi to tak zdá, ale proste sedemnástky ťa okašlú, buď sú ešte príliš hanblivé na to, aby ťa "balili", alebo si v pohode vystačia s niekým, kto zbalí ich, namiesto vyčkávania a sťažovania sa na fóre

JahO_Odka

Ja myslím, že tvojím hlavným problém je, že čakáš, kým sa dievča prejaví. Baliť má však muž ženu a nie žena muža.

jajaja295.

martina0222
presne tak, vela chlapov si o sebe fandi...ja som mala s jednym skusenost, si hovoril na seba, ze je sedy priemer a pritom riadny sedlak, ci uz vyzorom, oblecenim a este aj suslal :D...cisty konec

J111

Tak to nejakej povedz, ktora sa ti paci a problem je vyrieseny. Potom uvidis. Ty pises, ze cakas? Myslis si, ze oni budu balit teba? Pochybujem.

martina0222

a ako konkrétne očakávaš, že ti dievča dá najavo že sa jej páčiš? Možno oni ti aj vysielajú signály, ale keď na ne okamžite nezareaguješ, alebo to vezmeš v kamarátskej rovine, tak si myslia, že oni sa nepáčia tebe a potom je im trápne a stiahnu sa.
Druhá možnosť je, že si škaredý. Chlapi sa nevedia sami dobre zhodnotiť, je kopa škaredých, ktorí si o sebe myslia, že sú sexy:D