tajomne az hororove zvuky z oblohy na celom svete

ATIDE/ESMERA

Koniec sveta raz príde tka či tak, nech už tie tajomné zvuky znamenajú čokoľvek...Ale enšlo mi to rozbaliť, vraj ej tam chyba, aj vám?

lost

roza

no ja vencim psa bezne v noci, dnes napr o 03:15 rano, vies ako super je vtedy vonku? :)

ticho, nikto tam neprdi a nesmradi s cigaretami.. proste ticho, super klima a aspon nepali slnko priamo do oci..

bebedobreran

No práve som dokukala...mám strach..vobec neviem čo si mám o tom mysliet, kedže sa teda v biblii písalo, že koniec sveta bude nejakým sposoom ,,oznámený,, tým trúbením alebo niečím podobným, tak mi to nahana hrozu..ved pomali celý svet krachuje..vláda sa rozpadla..hoc je teraz nova..všetko zdražuje...su vojny medzi štátmi...
Ako mám pocit, že to nejak vychádza..a Nostradamus mal pravdu....

ajajaja

aj ja som si myslela ,ze zart...najprv...ale to by uz museli byt velmi spolceni vsetci....raz to bolo pocut v kostarike a na twitteri pribudalo vela statusov typu:pocul som to! no a potom tam vybuchla sopka...zeby sa cela krajina dohodla?

na youtube su aj nejake falosne videa, robia si z toho srandu...

niekde pisala aj nejaka slovenka,ze to pocula v dubline...niektore videa vznikli tak,ze si niekto nieco natacal a zrazu ten zvuk....niekto oponuje,ze tie zvuky sa daju k hociktoremu videu pridat ,ale na pravych videach tie zvuky su velmi podobne,nie vsak rovnake, vzdy je tam pocut aj normalne nieco ine-napr.premavku, alebo hlas natacajuceho...vedci tvrdia,ze sa nieco deje s magnetickymi polmi, alebo zemskym jadrom...ini, ze pride koniec sveta, o kt.sa pise aj v biblii- ze ludia budu pocut akoby trubenie na vsetkych castiach sveta a nebudu vediet ci to je zo zeme alebo z oblohy ...no ja dufam,ze je to to jadro :D

roza

Včera v noci som sa bála ísť von vyvenčiť psíka:)
Či to nebude žart nejakej skupiny ľudí, stále ešte verím že všetko sa dá nejako racionálne vysvetliť.