Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zdravo sa stravujem a moja postava sa nemeni

Príspevok v téme: Zdravo sa stravujem a moja postava sa nemeni
Zdravovanie

Chcem sa opytat,je mozne ze ked jem zdravo,tak vaha nie a nie ist dole.som si povedala ze sa dam na taku vycistovaciu dietu,takze papam iba zeleninu,biele jogurty, ovocie, a pijem vela vody,cvicim kazdy druhy den,dakedy 2krat dp tyzdna. A mam pocit Ze som nic neschudla,lepsie povedane,ziadne vysledky nevidim ,jak je too mozne?

Magy

zdrava strava sama osebe nepomaha na schudnutie, treba sa HYBAT!!!! vydaj energie musi byt vacsi ako prijem. toto proste neoklamete ani keby ste jedli polystyren a nizkotucne imitacie jogurtov od rana do vecera.

bejby

podla mna obrovsku chybu robis ze mas taku medzeru medzi ranajkami a obedom. telo ti stravi ranajky a ked mu das dalsiu potravu az za 6 hodin tak kym sa znova rozbehne to trva. musis jest pravidelne aby telo stale pracovalo. ja si den uz ani neviem predstavit bez ranajok desiaty a obeda. :)

lulanaaaa

este jednu otazku by som mala,vadi ked nejem vobec pecivo? to uz asi rok nejem,len asi mozno 2 krat do roka,alebo sem tam si dam iba korku pretoze ked mi chyba pecivoo tak sa mi nad pusou vyhodi taky herpes.

lulanaaaa

ale ked ja to jem ma zasiti,ale samozrejme ze niekedy jedavam viacej,jem kedy som hlada,zvyknem jedavat 5 krat denne,len niekedy je to dost tazko udrziavat tym ze chodim do skoly:(

a ako ja nechcem drzat dietu,ja menin zivotny styl,lebo vsak nikto na diete nevydrzi,tak by ma zaujimalo,je v poriadku ked sem tam si dam niaku sladkost?

flegma

ved ty sa tyras hladom, tak telo setri, kolko moze
ako ti radi xdanielax, nastuduj si nieco o zdravom stravovani
zaklad je minimalne 5 jedal denne kazdych 4 az 5 hodin a nie od pol siedmej byt do tretej na jablkovej stave s jogurtom

xdanielax

vsak malo jes, tak co sa cudujes.

clovek by si mal najprv zistit info pred tym, ako sa do niecoho pusti a nie sa potom cudovat.

to je nerozumne. dost.

xdanielax

vsak malo jes, tak co sa cudujes.

clovek by si mal najprv zistit info pred tym, ako sa do niecoho pusti a nie sa potom cudovat.

to je nerozumne. dost.