Moja naj kamaratka - osoba, ktoru si velmi vazim, ktorej sa mozem zdoverit s hocicim, inteligentna, mudra, KRASNA...ano, KRASNA...narozdiel odo mna. Poznam ju odmalicka, spolu sme chodili na ZS a aj na strednu skolu. Chodime sa spolu zabavat, travim s nou dost casu. Lenze ked sa niekde objavi ONA, vsetci si vsimaju len ju, jej krasnu tvar, vlasy, dokonale zenske telo (presypacie hodiny, vyrazne plne prsia). Ja s mojou plochou hrudou a chalanskou postavou sa mozem akurat tak tak niekam strcit. Co sa tyka zabavy, nepatrim medzi sive mysky, rada sa zabavam na diskotekach, no vzdy sa vsetci tocia okolo nej, nech robim, co robim... ju si obzeraju, ju oslovuju v meste, jej chcu vniknut do pozornosti... citim sa pri nej fakt menejcenne. Cez vikend som bola v takom stadiu, ze som si uvedomila, ze pri nej doslova trpim. Ked si pomyslim, ze mam byt s nou na internate pocas studia na VS, beha mi mraz po chrbte. Zas budem pri nej trpiet a citit sa menejcenne...som zufala
zavidim naj kamaratke
boze zeny,je mi z vas zle.este vravite ze je to vasa naj kamoska.ze sa nehanbite.ste zakomplexovane sami zo seba a hadzete to na ine.mali by ste si popracovat na vasom sebavedomi,lebo vsetko je v hlave ,vazene;DDD
Netromfneš ju aspoň po psychickej stránke, keď už nie po fyzickej? Mám na mysli vtipnú, inteligentnú konverzáciu, poznámky; píšeš síce, že je inteligentná, ale možno máš zaujímavejší okruh záujmov, a teda by si mala čím zaujať, alebo niečo podobné...
Ináč škoda, že nie si utiahnutý introvert ako ja, v tom prípade by ti len a len vyhovovalo, že sa na teba upriamuje čo najmenej pozornosti.
Ja som mala ten istý problém. Našťastie sa naše cesty na VŠ rozišli, každá iným smerom, a odvtedy som šťastná :)
No presne ! Každý len : "Baška ty máš pekné nohy" "Baška máš úchvatné oči" "ách Baška aké ploché bruško" "Jéj máš super dlhé vlasy" a stále len "Baška,Baša,Baša" :) .. No vtedy sa cítim fakt na vracanie. Na mňa si aj vždy dovolovali , pretože som bola skaredšá vždy. a oproti nej úplna škrata.. A vlastne prežila som toho vela , aj som si poplakala ale zasa ukončiť s nou kamarátstvo - to určite nie .. Mám 17 .. a od základky stále len Baška.. moji kamarati chcu poznať samozrejme bašku, moji známy .. každý ..
Simik56: kolko mas rokov? Ja mam niekedy pocit, ze to uz dalej takto pri nej nezvladnem. Proste za tie roky, co sa pozname (teraz mam takmer 19) som sa uz citila byt pri nej menejcenna viac nez dost. Ako si si zvykla? V mojom pripade sa na to zvyknut NEda. Ju stale obdivuju, pred mojimi ocami jej davaju komplimenty a ja sa citim mizerne.
ach jaj , ten pocit poznám :(( Moja naj.k. krásna , úžasna, dokonala .. a ja taktiež plochá ako doska, vlasy riedke ako 3 vlasy deda vševeda ..atd atttd. ONA je stelesnenie dokonalej postavy, krivky ako z rozprávky ,, štihlunká ako prútik, kraasne hendé oči , vlasy,, všetko .. no zvykla som si , hoci ma to niekedy štve.. Uplne ťa chápem. Každému ide len o krásu. Tak skôs niečím zaujať ty. Niečím čo vieš , aká si a tak -_- :)
Nájdi si škaredšiu kamarátku od teba a hneď budeš stredobodom pozornosti :P
Je to dolezita osoba v mojom zivote, ale na druhej strane mi nesmierne komplikuje zivot svojou existenciou.