Ahojte, mam problem so stale sa vracajucou vaginalnou mykozou. Pred 2 mesiacmi som užila Mycomax a dnes sa mi ta potvora znova objavila :( chcela som sa Vas opytať, či možem znovu užiť Mycomax, pripadne ho uživať nejako pravidelnejšie? nebude to mať nejaky zly vplyv na moje telo? predsa len tabletky maju nejaky zasah do organizmu..už som zufala, posledny rok a pol sa mi to nehorazne zhoršilo a pri každej navšteve mojej ženskej doktorky mi predpiše tie tabletky, čo sa zavadzaju a k tomu Canesten, ktory mi absolutne nepomaha. Zato po užiti Mycomaxu mi to prešlo po par dňoch. Preto by som potrebovala radu, či ho možem uživať ako prevenciu, aj keď myslim, že problem je niekde inde, čitala som, že je dobre prejsť na nejaku dietu, neviete kde najdem niečo o tom? Ďakujem všetkym za rady :)
Vaginalna mykoza a Mycomax
To mi je jasne, že len branim Mycomaxu sa moj problem doživotne vyrieši. Preto hladam riešenia ako napriklad ta dieta, ktoru tu spomina AlexSandra.
A partner sa vždy preliečil keď sa mi to objavilo, on nikdy nemal nejake problemy alebo niečo podobne, takže myslim, že to s nim nema spoločne, skor si teraz ja budem musieť vela veci odoprieť, ale radšej ako po dvoch mesiacoch stale toto zaživať...:(
nikdy sa tejto pliagy nezbavis len pouzivanim mycomaxu. Ak mas partnera, treba aby sa preliecil aj on. Potom musis vyradit zo svojej stravy vsetko sladke. Jasne, cokoladova tycinka raz tyzdenne ta nezabije, ale pokial mozes obmedz vsetko sladke (neslad caj a podobne). Kup si probiotika nielen v tabletkach, ale vyuzi aj ine zdroje - acidko, bifidove mlieko, tvaroh, bryndza...
Niečo som o tej diete zachytila, ale bohužial nič takeho konkretneho, len že to je vraj dobre pri takychto problemoch. Na pečeňovych testoch som zatial nebola (čo si pamatam)ale tak nemyslim, že by som s tym mala problem, nikdy som nejako extra neuživala tabletky, iba v krajnych pripadoch.
Moj mail je slanatycinka@azet.sk, ak maš čas, budem rada ak sa podeliš o skusenosti, ja už neviem čo s tym mam robiť.Ďakujem velmi pekne..
Uz si pocula o protikvasinkovej diete? POkial nemas alergiu tam dolu, tak je skoro iste, ze dieta ti pomoze, no nie je to tyzdnova zalezitost. Ak chces pocut moje skusenosti, daj vediet, napisem ti moj mail.
Ak si velmi prirodne orientovana, potom ti mycomax neodporucam. Avsak zrejme nie si, ked nedrzis spominanu dietu. Ak nemas zle pecenove testy (+ ostatne si precitaj v letaku), tak si myslim, ze mycomax nie je zla volba, lebo hubi kvasinky v celom tele, nie len v posve. Ale opat pripominam: Samotny mycomax ti mozno bez diety nepomoze dlhodobo.
Ja som uzivala kedysi raz tyzdenne, potom raz za dva tyzdne a teraz vobec, som radsej na diete, ktora celkovo robi cloveku dobre. Problemy zatial nemam..