Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som najškaredší človek na svete

Príspevok v téme: Som najškaredší človek na svete
Sellyna94

Narážky tipu :- áá tá je ale škaredá
-škaredšiu som nevidel
-nehambíš sa za seba ?
počúvam bežne. Moja postava je v pohode , aj keď by mohla byť vyššia a mierne ľahšia. Ale moja tvár :(. Je najhnusnejšia na svete. Keby boli moje chyby také malicherné ako : odstavajúce uši,velky nos bola by som velmi rada , pretože tieto chyby sú maskovateľne a taktiež dá sa s tým niečo robiť. Ale nie . Ja s mojím guľatým xichtom,no dlhou vystúpujúcou bradou, vpadlími malými očami, ktoré sú navyše blízko seba,riedkými vlasmi sa možem zahrabať pod zem v tomto svete :( .. Toľko krát som sa už chcela zabiť ale neurobila som to , som strašne zbabelá. Mala som kopu snov ale v tomto svete musíš byť najsamprv pekná aby si sa niekde dostala. Aj moja pleť je strašná. Obrovské kruhy pod očami a problematická pleť (teraz už ani nie) ale vždy je červená.. Ked som sa raz namalovala ,dala som si mejkap a tak mierne oči tak sa mi zasa ludia vysmievali že : "Tebe už nič aj tak nepomôže :( tak strašne to bolí ... :(( ... Poradte ako sa so sebou vysporiadať ? . a poradte prosím niečo na tú pleť a kruhy pod ocami (nie korektor, ani mejkap) a ako by sa dali pomocou maľovanie zväčšiť oči ? Nechcem sa velmi malovať , akurát tak špirálou .. Ďakujem... Mám 17r.

milovna

juj mojko,za seba sa nikdy nesmies hanbit,viem ze je to tazke,ale snaz sa mysliet pozityvne.mozno si to neuvedomujes,ale dievcata ktore sa pekne obliekaju,ci sa licia a su sebavedome a samozrejme ze to davaju najavo,vzdy to zabera.neviem kolko mas rokov,ako vypadas,ale najdolezitejsia je vnutorna krasa.tak ak z vonkajsem krasy sa netesis,tak sa tes aspon z vnutornej a davaj to najavo.

eva123

Hmm, ja som si týmto prešla keď som mala asi 14 rokov, tiež som si myslela, že som najškaredšia na svete...prešlo pár rokov a už by ma niečo také ani nenapadlo ;)

bingham

Z toho si nic nerob... :)

inak nechapem tie pekne baby...ze preco sa vysmievaju...ved staci tak malo...a hned moze mat po peknej tvaricke

jar2012

Tak ked to nie je take,tak vyberaj si len takych čo o tebe toto nehovoria.A všetko sa da riešit.Vlasy ked mas riedke/nie je problem urobit tak aby boli hustejšie,farba,strih a prisposobit k tomu aku maš tvar/ak maš okruhlu tvar ako pišeš.Treba učes ktory predlži tvar.Oči to iste daju sa naličit tak aby si ich nemala take male.Skus zajst k nejakej dobrej vyzažistke a kaderničke.Povec jej svoj problem.Niektori vizažisti vedia robit zazraky.

neva

Viem, že je to pre Teba bolestivé v tomto veku, ale ver, že o pár rokov sa nad tým pousmeješ. Ešte stále dospievaš, rastieš,si citlivá a kritická k sebe. Tí čo sa Ti vysmievali sú pravdepodobne Tvoji spolužiaci a ešte nevedia, že človeka nerobí krásnym len zovňajšok, ale hlavne jeho vnútro.

pravy huhu

Neznepokojuj sa kvoli tomu.Vacsina zien je spatnych, ako noc, ale ked sa namaluju, tak sa hned tvaria ako modelky a myslia si, ze ostatni su pod ich uroven.

Sellyna94

Fakt nechcem davať fotku .. po 1. dostali by ste infarkt :) a po 2. nechcem sa nejak zverejňovať , keby to tu niekto videl a aj tak .. Ja som skaredá. To nie je také , že keď deti si ubližujú no ta si také hovoria ale ja naozaj som :/ :)

daniela32

zlatko neboj sa a netrap sa!aj ja som mala tie iste problemy.teraz mam 30 a je mi to viacmenej jedno co si ludia myslia.a nad ludmi co sa ti posmievaju sa zvysoka vyser.ono je lahko inim radit,ale ver mi ze z toho "vyrasties".

alica3

neverim, ze si az taka skareda... a kto sa ti prosim ta takto vysmieva? to by som chcela vidiet takych imbecilov...