Ahojte.Mam 26 rokov a pol roka noveho priatela, sme si rovnako vekom.Pred troma rokmi som sa mala vydavat, po 7rocnom vztahu, ale vycuvala som a nakoniec i moj ex pochopil, ze uz sme boli viac menej len priatelia.Mam pocit, ze moj priatel je ten pravy, ale tym, ze moj ex mal uz v tej dobe 28, tak sa to automaticky posuva, cize budem musiet pockat, az moj priatel na to bude zrely..Z toho, co som vyrozumela, si planuje buducnost so mnou, dokonca vela krat i o svadbe spomenie, napr tieto svadobne saty su pekne, tato destinacia je pekna - chceli by sme raz svadbu na ostrove..ale tiez povedal, ze teraz a v blizkej buducnosti o tom vobec nerozmysla.Co je vlastne blizka buducnost?Aky je idealny vek pre dvoch ludi?Ja by som tak do dvoch rokov chcela byt vydata a tak o 4 mat prve dieta a to uz mi okolie hovori, ze je neskoro, ale ja to tak citim.Len sa bojim, ze s priatelom budem musiet len na vydaj cakat do 30tky, lebo on hovori, ze na svadbu je este mlady.Aky je teda idealny vek? Dakujem za nazory :)
Kedy je spravny cas na svadbu?
ja neuznavam manželstvo laska na cely život neexistuje možno par rokou to trva ale potom pominie aj ta takže nikdy nie je spravny čas na svadbu
Spravny cas je VZDY a NIKDY.
Clovek vzdy pochybuje, ci teraz, ci neskor. Odsuva, ze teraz neni vhodna doba, ked bude lepsie atd. Lenze zlozite situacie prichadzaju kazdym dnom, ci v manzelstve, ci ked je dieta. Az zac ukaze, co clovek urobil dobre a co nie.
Mozes zistit o chvilu, ze je to nevhodny clovek pre Teba, ale tak isto to mozes zistit za 5, 10 15 ci 20 rokov....
Nikdy neviete, ake situacie Vas stretnu, ani ako sa kto zachova.
Je to ako loteria.
Raz sme sa rozpravali a unho je vhodny vek tak 27 - co je vsak o rok, preto tomu neverim:) Zasa ked ja som mu povedala, ze prve chcem tak v 32, nepacilo sa mu to.. Mozno sa nebudeme zhodovat, len ma zaujimalo, ako to vidia ostatni, isto nebudem porovnavat s byvalym, na to ze je byvaly je velky dovod:)
Wiwienka --- Píšeš, že si "vyrozumela" z jeho rečí, že myslí to a to. Ale prečo sa jeho nespýtaš, čo tým myslí. My nemôžeme vedieť, čo on myslí, keď povie to a ono ;-).
A ešte - všimla som si, že píšeš: JA by som chcela byť vydatá..., JA by som chcela dieťa vtedy a vtedy...
Hm, myslím, že správny čas na svadbu je vtedy, keď to cítia obaja rovnako ;-).
A určite neporovnávaj svojho priateľa s bývalým.