Tak budem si sem písat moje chudnutičko.Zrejme to nebude nikoho zaujímat ale budem sa citit lepšie . V prvom rade moja MOTIVÁCIA je to , že moj partner kedysi žiarlil namna a chranil si ma pred svetom ktory by ho ohrozoval no dnes je tomu inak dokonca niekedy "vtipne" komentuje moju postavu. Po neuspešných pokusoch ma nakopla jedna noc sním ked som sa nanho pozerala a uvedomovala si že som odneho závisla. Že nemám pocit že som chcená a moj priatel nema ani NAČO žiarlit v podstate . Vela krat ked prechadza okolo zrkadla nechapem jak vyzerám . Milujem jedlo niesom hladla ale aj tak jem jem jem .. To je moj problem . Nemam nadvahu ani nič podobne som mala ale mam naozaj nesumernu postavu zadok boky stehna . Brucho chcem mat dokonale vyrysovane . A tricepsy viditelne .
DNES 1.DEN
rano-jogurt s musli
poobede- po posilke som vyhladla mala som síce subway ale je to preds Eat fresh a idem nato postupne
Vecer - pyrohy zemiakove , bebe
Prvy den , lahkej dietky zamnou .
kto tu pise o sebatrizneni? :D tento jedalnicek co si nam zdelila, nema nic s dietou ani spolocne :DDD ani zdaleka
no to ty očividne nemaš pojem otom čo je dieta to nieje sebatriznenie . Neviem čo si podtym ty predstavuješ ale určite sa človek nezobudi zo dna na den a laduje sa šalatom a neurobi prešlap v jedalničku .
len aby si nebola sklamana, ak si myslis ze takto schudnes, tak si na velkom omyle..ocividne o tom nemas ani paru..aj ked pises ze je to lahka dietka :D
toto je forum to že si z toho ludia urobili poradnu je každeho vlastna vec robim to preseba nie pre vás (:
tak si tu nemala pisat...
nezvyknete čitat? :D lahka je preto že idem nato postupne som maniak do fastfoodu a prvym krokom premna je vyradit vypražrane jedla a pod. To je osveta mojej LAHKEJ dietky (: mam to všetko kde spálit takže ja tu kritizovanie od vas ozaj nežiadam
s takymto jedalnickom zabudni na vyrysovane brucho a tricepsy :D
To toto je fakt dieta na prd:D ..este kebyze si das tie zemiakove pyrohy na obed ok ,ae vecer:Da aj tak v tej diete by nic nemali robit,,otras jedalnicek
sodoma - gomora s tym tvojim CHUDNUTICKOM
lahka dietka? :DDDDD tak ty o diete nemas zjavne absolutne sajnu :D