Ma by veľmi zaujímalo, ako človek môže zvýšiť svoj prah bolesti.Za odpovede ďakujem.
Prah bolesti
lost - vybrat maso z vriacej vody, to uz je vyssi level, tam som to este nedopracovala :D
s tym prahom bolesti sa clovek asi narodi. Ja som rada, ze ju zvladam relativne dobre.
co mi ale vadi, je dlhodoba bolest, to otravuje. I ked nemusi byt nijako silna.
Ale iste, aj takéto typy sa nájdu, to by som odsúdila i ja. Nevravím, že "skutoční" selfharmeri nie sú tiež trochu cvoci, ale je dosť rozdiel medzi tým, robiť to pre coolový imidž, a robiť to zo zúfalstva.
xdanielax
heh, ja som tiez skusal vybera maso (a vylovit, nebolo jednoduche ho uchopit, lebo vriaca voda skresluje co skrya pod hladinou..) pre psa :) proste sup ruku do vody len tak :D
prvy a posledny krat :P ziadna bolest (da sa predstierat ze je to OK :D :D )
no ale naco to robit :P sialene :0
ale ano, prevratit maso na panvici nie je problem ;)pokial sa nedotknes panvice :D ved to ma 180C ci kolko nie ? :D
AKONATO
ak nemas nervy na meditaciu, odkial mozes mat nervy na ignoraciu bolesti ?! zmen pristup a pojde to lahsie ;)
Meretseger: Prepáčte, že som Vás urazil, ale myslím, že rezanie sa robili niekedy 12 ročné deti, čo sa nazývali "Emo"...a mysleli si aký sú cool. Ešte si pamätám, ako spolužiačka radostne zavelila, že je Gothic , lebo sa rada reže....panebože. Nie som predsudkami zaslepený, len som povedal niečo z vlastnej skúsenosti.
Hlúpe 12-ročné decko, čo chce byť "in"? Ech, ďalší predsudkami zaslepený... Nie, vetu nedokončím, nič slušné mi nenapadlo. Takí ako ty by mohli skúsiť poskákať do ohňa, možno by sa vám prah bolesti riadne zvýšil:):)
poriadne sa nastvat ,nas*at .... ak myslis psychicku bolest ,staci ist na dovolenku do jednej krajiny (statu) a tak otupies ,ze nebudes vnimat nic co sa okolo teba deje z toho soku
mna by zaujimalo, naco ti to je ?
ale podla mna sa to da ..otupit si zmysly trochu, nie?
napriklad, ked varim, nemam problem obratit masko na panvici rukou :)))
Aha...takže jednoducho sa to nedá. Rezať sa nebudem, nie som hlúpe 12 ročné decko, čo chce byť "in" :D Na meditáciu nebudem mať nervy...
Aj tak dík, že ste sa ozvali, len ma to tak zaujímalo pre osobnú potrebu.
Prach bolesti :D
Meditácie? To si už rovno môže dávať pravidelne kocku cukru a využívať placebo efekt, alebo také dačo...