máte niekto skúsenosť s týmto makeupom? má aj svetlé odtiene?
La Roche Posay Tolériane make up - skúsenosti
Cena?
Ja mam ten najbledsi odtien, t.j. 10 a som spokojna, ale min. rovnako dobry bol aj Mattitude od Astor :)
ja rozmýšlam že si ho kupim,ale stale ma niečo odrádza, teraz mam dosť problematicku pleť a bojim sa že bude vyzerať ako maska na tvari..keby sa dali aspon zohnat normalne vzorky, ja som mala jendu ale bola oranžova, takže som ju ani neskušala
skušala som vzorky vichi dermablend, super kryje, ale vyzera ako maska a šupinkuje na určitých miestach :(
ďakujem za názory dievčatá. a mejkap sa neotláča? mimoriadne rada nosím šály a šatky a nerada by som mala celý mejkap otlačený na šatky, prípadne pri fúkaní nosa si zmazať mejkap vreckovkou.
Aj ja ho pouzivam uz asi 3 roky, a je super! perfektne kryje, a maju aj svetle odtiene pretoze ja som si objednala pre seba 11 a aj tak bol pre mna moc svetly( a to som prirodzena blondyna)tak som si objednala k nemu tmavsi a spolu ich kombinujem, podla toho ci som opalena alebo nie a je to super! A aj mi dlho vydrzi. Skusala som uz kadejake astor, dermacol maybelline... ale mam citlivejsiu plet so sklonmi k zacervenaniu takze tento mi uplne vyhovuje a nesposubuje mi ziadne supinky ani mi plet nevysusuje! :)
Ahoj Nina, mám skúsenosť s Toleriane make up aj s tekutým aj s kompaktným. Odtiene začínajú tuším od čísla 10, 11,13.... neviem presne. Ja používam 11 a mám svetlú pleť, lebo sa vôbec neopaľujem kvôli pigmentovým škvrnám. Tento make up výborne kryje a je na tvári veľmi prirodzený.