Ľudia zaoberajúci sa pozitívnym myslením a pod. Potrebujem nejaké typy, ako vyzdravieť pozitívnym myslením, prosím zdržte sa výsmešných komentárov. Potrebujem techniku, chcem sa dostať z choroby... Fakt len niekto, kto tomu verí a dobre to ovláda....Vďaka...
Uzdravenie mysľou....
No, mas pravdu, ak ti pomoze pozitivne myslenie, tak ti to pomoze. Mne by nepomohlo.
murek..mne sa tak strsne paci co si napisal... ze to asi naozaj vyskusam :-)
Pozitivne myslenie je podla mna prd platne, treba sa pomodlit a verit, ze to pomoze. To je viac. Ide o to, aby si nejakym sposobom preprogramovala svoj mozog, aby sa zacal proces uzdravovania.
murek, čítavam aj ja také knihy :-))) a túto techniku dosť v poslednej dobe preferujem, najmä pred spaním takto uvoľňujem myseľ...som však chorá a ja cítim, že tá choroba pramení z vnútra...čítala som o technikách, kedy si máš predstavovať svoj problém ako niečo, čo každým výdychom vydýchneš von...Ale akosi to neviem ustrážiť...:-))) Neviem sa sústrediť, ja si aani neviem ukľudniť myseľ...Ešte sa mi nestalo, aby som na nič NEMYSLELA:...:-/
precital som o tom mnoho knih,ale prave preto,alebo napriek tomu (vyber si) ti poviem moju osobnu techniku....pozitivne mysliet samozrejme ano,ale vsetko je ukrite v nasom dychu a pritom je to jednoduche...staci sa vzdy ked si uvedomime ze sme,ze existujeme,zacat pozorovat svoj dych...to je cele....netreba to niejak specifikovat a hlavne to znasilnovat technikami...staci pozorovat a vnimat svoj dych...vysledky sa dostavia za chvilku,to je ten okamzity vysledok a druhy vysledok je dlhodoby,ked clovek zacne zrazu pocitovat zdravie,stastie,stava sa viac vnimavy,zdravsi,jemny,pozorny...proste je to uz potom ina kvalita zivota...lek kludne pozoruj dych,pozoruj ako sa telo potrebuje nadychnut a pozoruj to,tak isto vydych,ked na to nemyslis,nic sa nedeje,casom to pozorovanie bude castejsie ako bude duch a telo rast,silniet...hlavne sa nenut,bud len v rovine pozorovatela svojho dychu