Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pomoc

Príspevok v téme: pomoc
Slavomíra25

potrebujem pomoc. Pred nejakým časom som sa prihlásila na jednú nemenovanú stránku. po nejakom čase mi prišiel na moju emailovú schránku mail, že mám zaplatiť 75 eur za registráciu a neviem či to mám zaplatiť alebo nie? A čo sa stane ak to nezaplatím? Stalo sa to už niekomu?

lost

stavim sa, ze firmy su na nejakeho bezdomocva a nejaky pubis-gay-kinder-mafia je za oponou :)
zavesil by som ich za tie tak male gule co maju do prievanu..

lost

International Payment Services s. r. o.

ci

ELOBUS s. r. o.

ta strasi vymahanim ?

ak ano, je to dalsi podvod, pretoze nemaju nic take v predmete cinnosti orsr.sk

treba ignorovat, oni budu posielat dalej, ale nic nezmozu :)

lost

Podal by som na ne trestne oznamenie za zneuzivanie fotografi Lidovita Stura !

A je to ta ista podvodna firma Online Investmen Group (of Gays) zo seišel...

Cisty povdod a este raz, knihovna.sk je podvod, Online Investmen Group je podvod, toto aby lahsie nasli ludia cez Google.

seišelke organy seru na to, ze je to podvod (pisal som im, neunuvaju sa ani odpisat)

lost

ESET NOD32 Antivirus
Prístup zablokovaný

Informácie:
Stránka: knihovna.sk
Popis: Prístup na stránku bol zablokovaný programom ESET NOD32 Antivirus. Stránka sa nachádza na zozname s potenciálne nebezpečným obsahom.

no ani ma to tam nepusti :D

stavim sa, ze firma poverena ma rovnakeho majitela ako samotna knihovna.sk

cize je to podvodnik

J111

Nic neplat, je to hlupost. Potom na teba sice postvu exekutora a zaplatis viac, ale po nejakom case sa na to pride a bude to aj v telke a tam ti povedia, ze je to hlupost, hoci ty si to uz zaplatila:D Asi tolko k teme.

lost

To je ako keby som vam na ulici povedal, ze "toto je moj chodnik, daj mi 20eur"

- myslim ze do tohto bodu som neurobil nic nelegalne (mozno len zavadzal?)

kazdopadne ten kto mi tych 20 eur da, myslim si ze si zasluzi byt oklamany :D

i ked ak by som stretol takeho co mi to povie (resp, skor stretol toho buzeranta co tie faktury posiela), musel by ist na plasticku operaciu..

lost

Neexistuju akekolvek registracne podmienky, ktore by mohli davat pravo fakturovat si lubovolnu sumu pre ludi co sa tam zaregistruju.

To je vymyvanie mozgov z injkeckii strachu co sa na beznom lude stale praktizuje..

Osobne by som im asi napisal, nech daju pokoj alebo podme sa sudit.. (tj. podal by som na nich trestne oznamenie)

Im ide len a len o jednu vec:

1. zastrasit
2. pockat ktory blazon to zaplati
3. zrusit firmu a preprat peniaze cez offshore spolocnosti
4. zopakovat pod inym nazvom firmy