holenie rúk - prosím váš názor

Lulu2011

J111 - ze do ruk panovych ostatne zverit :D no neviem, neviem, keby zeny s chlpatymi nohami chodili v minisukniach, asi 2 x som to videla a nebolo to velmi sexi

wreck

dakujem za ocenenie, ty ktora milujes ticho. :)

problem s tym je jeden. ked sa nad tym poriadne zamyslim, prichadzam na to, ze vlastne sam sa toho nedrzim. a su situacie, kedy to jednoducho nejde za ziadnu cenu a nic rozumne s tym nespravis.

ivka07

ty j111 ty ako chlap tomu rozumies,nerad zenam urcite si treba holit vsetko okrem tych ruk ziletky alebo depilator su cenovo zanedbatelne

J111

To uz keby si mali zeny holit aj ruky, tak to by sa viac holili ako muzi:D Podla mna je holenie ruk blbost. Raz to oholis a potom tam narastie prales a potom je to len a len horsie a horsie.
Cize, suma sumarum, treba si holit podpazusie, ruky, nohy, prirodzenie. To kolko ziletiek by na to trebalo? Nem normalne. Podla mna staci holit len podpazusie, to ostatne treba zverit do ruk Panovych:DDD

Meretseger

O chvíľu si budú ženy holiť aj hlavu, len aby NIKDE nemali ani chĺpok. Ruky by som si teda neoholila, tiež sa mi často ani tie nohy nechce. Pred rokmi sa mi kvôli chĺpkom na rukách - a to bolo v dobe, keď som si ešte ani dolné končatiny neholila - vysmieval jeden chalan, posielala som ho niekam, idiota :D
Mimochodom, strašne moc sa mi páči názor wrecka, citujem: "Urob si z toho prednost a pouzi svoje ruky ako filter na hlupakov a hlupane. pretoze ten, kto je aspon trochu na urovni, z toho ziadnu vedu robit nebude." Myslím, že to neplatí len o chĺpkoch na rukách, všakže... Suppa myšlienka, wreck. Hodno sa jej držať.