Ake mate skusenosti so Jeanine?beriem ju len druhy mesiac,ale zatial na mna zaposobila len dobre,napr sa mi vycistila plet a neviem ci to s tym suvisi,ale aj mam tvrdsie nechty,divne....
Antikoncpecia - Jeanine - účinky
ahojte tuto stranku som navstivila preto lebo mam problem s antik. jeanine.od kedy ich beriem (3 mesiac)citim sa strasne toci sa mi hlava mam depresivne stavy pocit slabosti a som ospala. vaha sa mi nezmenila ale to ostatne je ovela horsie. chcem len povedat ked nemusite neberte to svinstvo.
Ja mam predpisanu jeanine a ked to tak citam bojim sa ju aj uzivat :( ale vraj je dobra ked je taka draha...
ahoojte ja by som sa chcela spytat ci neviete ci je pravda ze antibiotika znižujú učinnosť...
Beriem Jeanine uz vyse roka s asi dvoj mesačnou pauzou.Som s nim spokojná ( čistí pleť, zlepšuje kvalitu vlasov, nechtov, zmierňuje nadmerné ochlpenie).
Stojí tak okolo 350,-Sk na mesiac, ale za tu cenu sa oplatí.Je to spoľahlivá antikoncepcia.
Akurát sa u mňa prejavili nežiadúce účinky-zvýšená nervozita a agresivita, zo začiatku som pribrala cca.9kg, ale už som to zhodila, pretože spomaľuje metabolizmus.
Ahojte, ja by som chcela zmenit HAK tiez na Jeanine, viete mi povedat kolko to vyjde financne na 1 mesiac - tad kolko stoji balenie na 3 mesiace.
Dakujem velmi pekne.
ja si nie som ista ci mi sedia..zacala som mat problemy ktore som predtym vobec nemala..lekar povedal,ze to je bezna reakcia..tak neviem..ale zatial s priberanim problemy nemam a snad ani nebudem,lebo na sebe aj dost makam... :)
fakt je mi luto, ze ste z hak pribrali, teda ja som taky problem nemala schudla som bez problemov 10 kg, takze u mna to je asi tak, ze ma to nijak neovplyvnuje a ked moc "zeriem" tak priberiem a zas ked nie, tak schudnem...
CI SOM SA DOSTALA SPäť DO SVOJEJ VAHY ? VELMI NIE ASI 4 KG IBA šLI DOLE..A POTOM SOM SKUSILA LAURINU TU SOM BRALA 2 MESIACE ALE PRESTALA OM RADšEJ UPLNE S ANTIKONCEPCIOU NA NEAKY CAS LEBO SOM SA BALA ZE AJ S LAURINY PRIBERIEM ESTE VIAC..ALE TERAZ MI GYNEKOLOGICKA ODPORUčILA NECH SKUSIM DIANINE50 NEVIEM,čI SOM SPRAVNE NAPISALA TU ANTIKONCEPCIU..PROSTE ZE OD TEJ SA NEPRIBERA...ALE ZAS OD KAZDEJ ANTIKONCEPCIE NARASTU PRSIA..A NEVIEM UVAZUJEM O TEJ DIANINE ALE NECHCEM ANI NABRAť VAHU ANI NECHCEM ABY SA MI ZVäčšILI PRSIA..TAK JA ZAS NEVIEM čO ROBIť...A pre NANI : ked ti sadla tak potom je ok, nemusiš sa trapiť...tažko poradiť v takych veciach lebo antikoncepcia a jej rozne druhy posobia na kazdeho inač...ale ked berieš jeanine NINA a nespozorovala si ziadne vedlajsie ucinky tak kludne ber dalej...