Ahojte, som stihla mlada baba, ale strasne ma trapia moje stehna... :( mam v bokoch 95 cm, ale moje stehna su uplne horzne, rozkysnute, mlandrave a trasu sa mi pri chodzi...Najviac ma trapi ze sa suchaju o seba, a mam tam nepekne jamkove tukove vankuse! :( jednoducho neviem ako by som z nich schudla. Mam strasne vela tuku na vnutornej strane stehien, uz mesiac bicyklujem 4x do tyzdna 60 minut a ziadna zmena. Som z toho uz zufala, neviete mi poradit nieco co vam pomohlo? Viem ze cviky na spevnenie mi tento tuk prec nedaju, tie mi iba vytvaruju svaly. Strasne tuzim po tom, aby som ked sa raz postavim pred zrkadlom, mala pekne stihle nohy.
Tuk na vnutornych stehnach :(
Fitlopta nadovsetko, dievcata ;) Je uzasna na spevnovanie celeho tela, na celulitidu, na chrbticu... Ja som sa uplne dokazila na stolickach :) Mam vela "sedavych" povinnosti za PC, tak ako.... A ozaj ta lopta je uzasna, uz asi mesiac na nej sedim a to sa citim uplne ale uplne inak - cela som spevnena, neovisi mi koza, zbavila som sa pomarancovej koze na zadku.... ODPORUCAM :)
Aleja ja mam doma fitloptu, a ani ma nenapadlo, je kdesi odlozena sfkunuta a zapadnuta prachom, urcite ju vytiahnem :) dakujem! A tie vypady vyskusam takisto. Snad do leta budu nejake vysledky ;) Dakujemvam za rady kocky!
Ja ti, moja, odporucam kupit si fitloptu a sediet väcsinu casu na nej - ci si pri PC, ci pozeras na TV - stehna a zadok mas tak vzdy kvazi napnute - a nepotrebujes na to ziadne chemicke veci.... Mne to pomohlo na strasne vela veci.... A taktiez odporucam robit vypady - postavis sa - stoj rozkrocmo, jednu nohu das vpred a akoby si si chcela klaknut, teda pokrcis nohy - budes citit pekny tlak na stehna a zadok a do mesiaca mas krasne stehna, pokial by si mala mat pomarancovu kozu na stehnah a zadku, aj tu mas prec... :)
no a? ja mam tiez take boky a som hruska :D ale mozno ty nie si, ved neviem.
kazdopadne genetiku neoklames, ale urcite vytrvaj.
ja so svojimi stehnami nie som spokojna absolutne, ale tak ..co uz no. makam dalej.
monika.p - a ako cvicis? Odporucam ti step aerobic :) neviem, odkial si, ale iste niekde poblizku su hodiny aerobicu...ja som za 6 tyzdnov zatial schudla z obvodu stehna 4 cm ;)
Dakujem vam vstekym za ardy a tipy :) Ale ja nemam typ postavy hruska,kedze mam boky 93 cm. Len tie stehna su strasne hrube, so zadkom som spokojna, jednoducho tam mam strasne vela tuku s celulitidou a je to hrozny pocit, ked sa vam suchaju o sbea stehna aj ked chodite a deru sa mi tak potom vsteky nohavice :/ Uz cvicim asi 2 mesiace aj starvu som upravila na zdravsiu, este skusim vydrzat ci sa casom neico dostavi...
to by aj mna zaujimalo, ja uz cvicim vyse 9 mesiacov (beh, posilnovacie cviky), dole slo 15 kg ale stehniska su stale obludne a traslave.
Magy aspon nezavadzaj. skusal si niekedy na sebe nejaky krem? uz aspon netrep blbosti, kt. si niekde precital, ze funguju, ked nefunguju. Zbytocne vyhodene peniaze.
co sa tyka bodybuildingu, aby malo dievca s postavou "hrusky" - co je predpokladam monikin pripad ozaj SUMERNU postavu musela by brat neviem ake doplnky vyzivy aby mala svalovy rozvoj hornych partii sumerny so svalmi na nohach! Je to cosi uplne ine ako u muzov.
Vyznas sa aj v tomto??
mila monika, podla popisu to vyzera, ze tuto cast tela mas genetikou danu taku, aku mas a vytrvalym cvicenim to mozes len udrziavat na prijatelnej urovni, aby sa to nezhorsovalo, ale obavam sa, ze nejake "nozicky palicky" nikdy mat nebudes.
su kremy, ktore ti pomozu udrziavat pokozku pevnu, napnutu, ale je to skor zakryvanie podstaty ako jej trvala naprava.
a zazracne prostriedky neexistuju. ak ti ich niekto ponukne, je to podvod, pripadne to ma velmi obmedzeny alebo kratkodoby ucinok a onedlho sa vsetko vrati do povodnych kolaji.
nejake drasticke diety alebo hladovky nemaju vyznam, to chapes sama, stehna by boli to posledne, ktore by sli dole, ale vsetko ostatne by uz davno predtym bolo kost a koza.
ale mozem ta potesit, ze alternativa existuje. nakolko je pre teba prijatelna, musis na zaklade svojich moznosti a ochoty, co vsetko pre svoj sen o krasnej postave chces spravit, zvazit sama.
bodybuilding. nie nejaky kondicny fitness, ale tvrdy a brutalny bb.
intenzivny trening pod dohladom trenera, strava vysoko kaloricka a bohata na proteiny.
svaly ti narastu vsade, vaha poskoci nahor aj o 10kg, ale nebude to vaha v neforemnom tuku, ale sumernych svaloch.
pri rysovacej faze bb sa pouzivaju cviky, kde sa likviduje kazdy gram tuku a ostavaju iba svaly. postavu by si mala rozhodne sumernu a vypracovanu, na to je zamerany bb, presne a cielene rozvijas konkretnu partiu tela. kazdy ma nejaku slabsiu, inu ma lepsiu - a bb je o tom, aby bola postava sumerna.
ci by to bolo este krasne, a ako daleko by si v tomto treningu zasla, necham na tvojom posudeni, kazdemu sa paci nieco ine.
bb ma vsak este jednu vyhodu - ak ho budes prevadzat dlhsiu dobu (niekolko rokov) a potom zmiernis cvicenie len na udrzanie kondicie (uplne prestat sa ti ani nepodari, lbo roky aktivity ta posunu inde a nedokazala by si len tak lenosit), tak tie stehna sa uz nikdy nevratia do takej nepeknej podoby a postavu budes mat podstatne sumernejsiu, nez pred zacatim bb.
kazdy neaktivny bodybuilder ma postavu aj po ukonceni aktivnej cinnosti podstatne krajsiu a sumernejsiu, nez ten, co cez tuto fazu nikdy nepresiel.
mne tiez pomaha beh, ale uz som sa zmierila s tym, ze dokonale stehna nikdy mat nebudem .. co uz. Ale vyrazne to pomaha. Rovnako ako aj bicykel, dobre na to ides. Dufam, ze si si zmerala aj stehna.
Pociatocne vysledky cakaj tak po 3 mesiacoch od zaciatku, takze hlavne zotrvat!!