cim to je?urcite ste si tento "fenomen" vsimli aj vy.akokolvek zalubeny sa vam v tom (uz)rozpadnutom pare zdal do mesiaca po rozchode uz chodi s inou.
potesia hlavne muzske pohlady na vec
čím to je ze muzi po vztahu vhupnu hned do druheho?
idu hned do dalsieho vztahu lebo
1. s tou babou uz daco mali pocas vztahu s ex, takze to nie je ziadna nova baba
2. nevedia byt sami a zahanaju smutok na dusi, ktory si za boha nechcu priznat
3. potrebuju prsia na vyplakanie sa
4. potrebuju pravidelny sex
5. potrebuju si dokazat, ze su borci a maju na to, takze ide o udrzanie si ega na akom-takom leveli po kopackach
ale to je hlupost...to je vsetko individualne...vobec to nieje tak...
niekomu sa pacia chude s malymi prsiami
niekomu zase s velkymi...atd...to rozne
a to ze muzi si najdu rychlo zenu nieje pravda...aj zenu su take...dokonca aj sem napisali
lebo su to idioti:D moj byvaly mi po rozchode povedal, ale ja si najdem hned inu :D so si pomyslela vypchaj sa. a do mesiaca si nasiel, spoluziacku, co ho stale chcela. chudinka ona,netusi ani, ze on je s nou iba z trucu.ci ako to nazvat.chlapi su vecne deti, (cest vynimkam) oni nevedia byt samostatni a potrebuju mat o seba postarane a mat sex. preto hned hladaju nahradu.
berme to z antropologickeho hladiska:
muzi chcu zeny s prsiami - lebo v nich vidia buduce matky svojich deti
zeny chcu muzov s hmotnymi statkami - lebo v nich vidia zivitelov rodiny
no. tak co. narodili sme sa tak.
Mimo si ty, lebo si nepochopil princíp, o ktorom som písala. Niekedy je dobré čítať aj medzi riadkami :)
vcera som pocula bavit sa cudzich chalanov, ako jeden hovori, tak rozisiel som sa s frajerkou a bola z toho dobre v pi.... ale za chvilu mala uz noveho chlapa :DDDD, som sa zabavila, zrejme dotycna tak v pi... nebola :DDDD
ja si tiez myslim, ze muzi v tomto vedu - rychlejsie si najdu nejaku zenu.
Ale zvacsa je to len prechodny stav. Nieco take, ako zabudnut na tu predtym, pripadne jej ukazat, ze si vie poradit aj bez nej a ze ho obletuju baby .... muzske ego, povedala by som. To co sa odohrava v jeho vnutri je druha vec.
vitali...ty si dobre mimo...porovnavat zenske prsia s autom...tak to je sila... :)
a potom ze si niektori muzi nevazia zeny...no ani sa nedivim
ja som zena a tiez som mala vzdy tendencie vybijat klin klinom:)jednoducho v smuteni za vztahom,ktory nefungoval som akosi nikdy nevidela zmysel.urcite by to bolo ale ine teraz v pripade manzela.
Lost, nesúhlasím celkom. Samozrejme, že aj ženy sú také. Nepopieram :) Ale sú veci, v ktorých odjakživa vedú muži! Je to tak, nie je to len môj skreslený názor! A môžte sa všetci vyhovárať na ženy koľko chcete! A nerozumiem, prečo by ženy nemohli ísť po autách. Však možno si vzali príklad od mužov: idem za tou, ktorá je krajšia, ktorá je povoľnejišia, ktorá má väčšie prsia a krajší zadok. Ved u mnohých to tak podobne funguje.
Diskusia, myslím, že to záleží tiež od osobnosti. A aj od toho, či niekto netrpí závislosťou na vzťahoch, že vždy musí mať dalšieho či daľšiu po rozchode.